Κριτική παικτών Ολυμπιακού: «Όργωσε» το ΟΑΚΑ ο Καμαρά

To fosonline.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ΑΕΚ (0-0).

Κριτική παικτών Ολυμπιακού: «Όργωσε» το ΟΑΚΑ ο Καμαρά

ΣΑ: Σε μία φάση χρειάστηκε να παρέμβει ο Πορτογάλος γκολκίπερ και το έκανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο 47’ στο κοντινό πλασέ του Λιβάγια. Κατά τ’ άλλα δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι άλλο...

ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ: Πολλές κούρσες από τα δεξιά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στο τελευταίο μισάωρο του δευτέρου ημιχρόνου. Ίσως θα έπρεπε οι συμπαίκτες του να τον εκμεταλλευτούν περισσότερο.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 0-0: Οι τρεις μεγάλες ευκαιρίες του αγώνα (vid)

ΜΠΑ: Έβγαζε ένα άγχος χωρίς λόγο ο Σενεγαλέζος, παρόλο που στο διάστημα που «αντάμωνε» με τον Λιβάγια στο πρώτο ημίχρονο, δεν τα πήγε καθόλου άσχημα.

ΣΙΣΕ: Σταθερός ήταν ο Σενεγαλέζος στόπερ, ο οποίος μετά από πολλούς μήνες επανεμφανίστηκε σε αγώνα πρωταθλήματος. Κλήθηκε να καλύψει το κενό του Σεμέδο και τα κατάφερε μια χαρά.

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Δεν είχε την σούπερ εικόνα που είχε σε άλλα παιχνίδια, αλλά από την πλευρά του φρόντισε να προκαλέσει τους πονοκεφάλους που έπρεπε στον Μπακάκη. Θα μπορούσε να πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Κακό πρώτο ημίχρονο από τον Βραζιλιάνο, αξιοπρεπές δεύτερο 45λεπτο. Είχε και το δοκάρι στο 61’, όπου θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα τη φάση.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 0-0: Αν δεν σκοράρεις...

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Είχε το χαμένο τετ α τετ στο 4’, εκεί όπου αν σκόραρε το παιχνίδι θα είχε εξελιχθεί διαφορετικά. Ο Κρητικός χαφ έκανε ένα γεμάτο παιχνίδι και ήταν άξιος συμπαραστάτης του Μαντί Καμαρά.

ΚΑΜΑΡΑ: Ίσως να ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε ώρες-ώρες να παίρνει... παραμάζωμα μόνος του τον άξονα της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ. Και στο δεύτερο 45λεπτο δεν ήταν κακός, αλλά από κάποιο σημείο και μετά κουράστηκε. Βγήκε στο 83’ και μπήκε ο Σουντανί

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Από δικές του προσπάθειες δημιουργήθηκαν οι δύο καλές φάσεις του Ολυμπιακού, στο 4’ με τον Μπουχαλάκη και στο 9’ με τον Ελ Αραμπί. Πάλεψε πολύ, πίεσε πολύ, έτρεξε αρκετά, θα μπορούσε να φύγει με μία ασίστ, αλλά τελικά αντικαταστάθηκε στο 67’, δίνοντας τη θέση του στον Λοβέρα.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Θα μπορούσε να είχε καλύτερα χτυπήματα στα «στημένα». Έλειψαν από τον Ολυμπιακό σήμερα οι προσπάθειές του και οι σέντρες – αλφάδι στα κόρνερ ή στα φάουλ. Δεν ήταν κακός, αλλά σίγουρα δεν έκανε από τα καλύτερά του παιχνίδια. Μέσα σ’ όλα πάντως κατάφερε και κέρδισε την αποβολή του Σιμόες.

Super League 1: Στο +2 ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ που έχει ένα ματς λιγότερο (βαθμολογία)

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Είχε τη χαμένη ευκαιρίς το 9’ που δεν πρόλαβε την μπάλα, άλλο ένα σουτ στο 84’ που μπλόκαρε ο Μπάρκας και ένα κακό κοντρόλ στις καθυστερήσεις που θα μπορούσε να μετατραπεί σε μία τεράστια ευκαιρία. Δεν ήταν από τα καλύτερά του παιχνίδια.

ΛΟΒΕΡΑ: Μπήκε στο 67’ αντί του Μασούρα χωρίς ωστόσο να δώσει κάτι το ξεχωριστό στον Ολυμπιακό.

ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Μπήκε στο 83’ αντί του Καμαρά, πρόλαβε και πήρε μία κεφαλιά στις καθυστερήσεις, αλλά σε γενικές γραμμές δεν μπορεί να κριθεί.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Μπήκε στα τελειώματα αντί του Βαλμπουενά και είχε δύο καλά χτυπήματα σε «στημένα» (φάουλ και κόρνερ). Χρειάζεται υπομονή με τον Κώστα.