Ο Μαρτίνς μιλάει για πρώτη φορά

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή των «ερυθρόλευκων».

Ο Μαρτίνς μιλάει για πρώτη φορά

Με τη λήξη του πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός αλλάζει πλέον σελίδα αφήνοντας πίσω του μια κακή -κατά γενική ομολογία- χρονιά και ετοιμάζεται για το χτίσιμο της νέας ομάδας.

Θεωρείται δεδομένο ότι πολλές και σημαντικές θα είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στην ομάδα και μάλιστα άμεσα κάτι άλλωστε που δείχνει και το αυστηρό μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη προς τους ποδοσφαιριστές μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός περνά σε μια νέα εποχή, της οποία την έναρξη σηματοδοτεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Πέδρο Μαρτίνς. Κάτι φυσικά που είναι γνωστό εδώ και καιρό, όμως ο Πορτογάλος τυπικά αναλαμβάνει δράση από αύριο οπότε και είναι προγραμματισμένη από τον Ολυμπιακό η επίσημη παρουσίασή του.

Συγκεκριμένα, στα γραφεία της ΠΑΕ, στην πλατεία Αλεξάνδρας, στις 14:00 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Πέδρο Μαρτίνς. Μια παρουσίαση που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσει ως τεχνικός της ομάδας του Πειραιά και είναι δεδομένο ότι ο Πορτογάλος θα ερωτηθεί για τον σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και φυσικά τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο ρόστερ της ομάδας.