Είδαμε το Φλαμένγκο - Ιντερνασιονάλ 2-0 και τσεκάραμε δυο στόχους του Ολυμπιακού

Δείτε σε βίντεο τι έκαναν στο μεταμεσονύχτιο ματς οι δύο ποδοσφαιριστές που απασχολούν τους «ερυθρόλευκους» - Η ευκαιρία του Ντουράντο και η σταθερότητα του Μολέντο.

Είδαμε το Φλαμένγκο - Ιντερνασιονάλ 2-0 και τσεκάραμε δυο στόχους του Ολυμπιακού

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσουμε δύο ποδοσφαιριστές που απασχολούν μεταγραφικά τον Ολυμπιακό είχαμε χθες καθώς τα μεσάνυχτα η Φλαμένγκο αντιμετώπιζε την Ιντερνασιονάλ για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας. Η Φλαμένγκο νίκησε 2-0 με βασικό επιθετικό τον Ενρίκε Ντουράντο που παρακολουθεί ο Ολυμπιακός ενώ στην ενδεκάδα της Ιντερνασιονάλ, βασικός στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Ροντρίγκο Μολέδο.

Ο Ντουράντο αγωνίστηκε για 59 λεπτά, πριν αντικατασταθεί και ενώ μέχρι να βγει δεν είχε μπει γκολ. Ο ίδιος είχε δύο καλές ευκαιρίες η πρώτη στο 35ο λεπτό όταν από το κέντρο στη άμυνας με πολύ δύσκολη προβολή δεν κατάφερε να σκοράρει (δείτε τη στο 1.17 του βίντεο) και στο 53' με ένα χλιαρό σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας (δείτε τη στο 1.30 του βίντεο). Έπαιζε από το 16ο λεπτό με κίτρινη κάρτα λόγω σκληρού μαρκαρίσματος σε αντίπαλο.

Απέναντι σε μια σκληρή άμυνα έδειξε δυσκολία να ξεμπλοκαριστεί και γι' αυτό αντικαταστάθηκε.

Ο Μολέδο έπαιξε σε όλο το ματς ως κεντρικός αμυντικός. Είχε κάποιες προωθήσεις όταν η ομάδα του βρισκόταν στην επίθεση. Παραχώρησε τρία κόρνερ και είχε μια... υποψία ευκαιρίας στο 13ο λεπτό με σουτ. Είχε αρκετή δουλειά όπως και όλοι οι αμυντικοί καθώς οι αντίπαλοί τους ήταν σαφώς καλύτεροι. Άλλωστε η Φλαμένγκο είναι στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από τέσσερις αγώνες με δέκα βαθμούς και χωρίς ήττα ενώ η Ιντερνασιονάλ είναι μόλις 14η με μια νίκη, μια ισοπαλία και δύο ήττες.