Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά των ντέρμπι

Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα είναι το μεγάλο όπλο του Πέδρο Μαρτίνς για το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά των ντέρμπι

Εν μέσω μεταγραφολογίας και έντασης για τη διαιτησία ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ένα ακόμα κρίσιμο και μεγάλο παιχνίδι. Η ομάδα του Πειραιά την Κυριακή το βράδυ αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για τον Ολυμπιακό.

Το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» είναι όλα τα λεφτά για τους «ερυθρόλευκους» και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει όλα του τα βαριά όπλα σε πλήρη ετοιμότητα. Ένας από αυτούς είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος είναι το βαρόμετρο του φετινού Ολυμπιακού, ο ποδοσφαιριστής που καθορίζει τις τύχες των αγώνων.

Στο Ηράκλειο η ομάδα του Σίμου μπλόκαρε τον 35χρονο άσο, ο οποίος δεν μπόρεσε να φανεί και ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει το εναλλακτικό σχέδιο προκειμένου να μη συμβεί το ίδιο και με την ΑΕΚ.

Ο Βαλμπουενά στα φετινά μεγάλα ματς του πρωταθλήματος έχει αποδειχτεί καθοριστικός σε όσα έγιναν στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο ΟΑΚΑ είχε παίξει βασικός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (1-1) και έγινε αλλαγή στο 69’.

Με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν έπαιξε, αφού ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό. Με τον ΠΑΟΚ (1-1) έχοντας επιστρέψει από τραυματισμό αγωνίστηκε για 66’ λεπτά και ήταν αυτός που σκόραρε από το σημείο του πέναλτι. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο Φάληρο ξεκλείδωσε την άμυνα των «πράσινων» βγάζοντας την ασίστ στον Ελ Αραμπί. Ο Ματιέ είναι το μεγάλο όπλο του Μαρτίνς και θέλει να καθορίσει και ένα μεγάλο ματς εκτός έδρας.