ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Με 4-3-3 και στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ξεκινήσει στα χαφ με τους Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά  και στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Με 4-3-3 και στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα πάει στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ κάνοντας… μιάμιση προπόνηση. Σήμερα οι Πειραιώτες θα κάνουν αποθεραπεία λόγω του ματς με τον ΟΦΗ, την Παρασκευή (24/1) επίσης δεν θα «γκαζώσουν» όσοι έπαιξαν στο Ηράκλειο και ουσιαστικά μένει μόνο η σαββατιάτικη (25/1) προπόνηση για να κάνει τις όποιες… πρόβες του ο Μαρτίνς ενόψει της αναμέτρησης στην Καλογρέζα.

Poll: Ποιους θα βάζατε στόπερ στο ματς ΑΕΚ-Ολυμπιακός;

Η πρώτη αίσθηση που επικρατεί είναι ότι ως προς τον σχηματισμό, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές. Όπως με τον Άρη και με τον ΟΦΗ, έτσι και με την ΑΕΚ, ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να πάει με την ίδια ενδεκάδα. Δηλαδή με 4-3-3 και με τους Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη στα χαφ.

Φυσικά εκείνο που εκκρεμεί είναι να δούμε ποιος θα περάσει δίπλα στον Μπα, μετά την γκάφα του Σεμέδο να δεχτεί την αποβολή μετά το τελευταίο σφύριγμα του Μανούχου στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Μαρτίνς τίποτα δεν έκανε τυχαία στο παιχνίδι με τον Άρη. Οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης έχουν ένα κοινό στοιχείο τόσο με τον ΟΦΗ, όσο και με την ΑΕΚ του ΟΑΚΑ (όχι την ΑΕΚ εκτός ΟΑΚΑ). Είναι ομάδα που δεν επρόκειτο να κλειστεί στο καβούκι της και για αυτό το λόγο ήθελε να «θωρακίσει» τα χαφ, έτσι ώστε να πάρει σε πρώτη φάση τα… μέτρα στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Αυτή λοιπόν είναι η πρώτη εικόνα ενόψει ΑΕΚ. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν οριστικά το Σάββατο (25/1).