Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 3-0: Εδραιώθηκε στην 4η θέση (highlights)

O Παναθηναϊκός νίκησε τον Ατρόμητο, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 30', με 3-0 και εδραίωσε την παρουσία του στην τετράδα.

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 3-0: Εδραιώθηκε στην 4η θέση (highlights)

O Παναθηναϊκός συνέχισε την ανοδική πορεία του (έχει μόνο μια ήττα, αυτή από τον Ολυμπιακό στα τελευταία 12 παιχνίδια του) επικρατώντας 3-0 του Ατρομήτου στο ΟΑΚΑ.

Το ματς κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο οι πράσινοι σημείωσαν ένα όμορφο γκολ με τον αρχηγό τους Κουρμπέλη στο 4΄ και «πήραν» την αποβολή του Κυβρακίδη στο 30΄ (για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Δώνη).

Με δέκα παίκτες ο Ατρόμητος ήταν πολύ δύσκολο να κάνει πολλά. Την χαριστική βολή του την έδωσε ο Σένκεφελντ με το 2-0 στο 66΄(κεφαλιά σε φάουλ του Ζαχίντ).

Στους πρωταγωνιστές του αγώνα το VAR. Mε υπόδειξή του ακυρώθηκε (σωστά) ένα απίθανο γκολ που πέτυχε ο Μακέντα με τακουνάκι στο 29΄(επειδή στην αρχή της φάσης ο Ινσούα είχε υποπέσει σε φάουλ επί του Χαρίση).

Με υπόδειξη του επίσης αποβλήθηκε (σωστά) ο Κυβρακίδης ο οποίος αρχικά είχε τιμωρηθεί με κίτρινη κάρτα. 'Εχοντας καθαρίσει το ματς από το 66΄ο Δώνης φρεσκάρισε την ομάδα από τον πάγκο καθώς ακολουθεί ματς το Σάββατο (με την ΑΕΛ).

Βρήκε έτσι την ευκαιρία ο φρέσκος Περέα να πανηγυρίσει ένα γκολ (76΄) από ασίστ του Μακέντα (3-0).

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος: 3-0 (HL)

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο ΟΑΚΑ
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 3-0
Σκόρερ: 4΄Κουρμπέλης, 66΄ Σένκεφελντ, 76΄ Περέα
Διαιτητής: Κουμπαράκης
Κάρτες: Κόκκινη: Κυβρακίδης (30΄) Κίτρινες: Κατράνης
Συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Κουρμπέλης, Δώνης, Ανουάρ (46΄Νάγκι), Ζαχίντ (68΄ Περέα), Χατζηγιοβάνης (70΄ Χατζηγιοβάνης), Μακέντα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παντελίδης:) Μέγερι, Κατράνης, Γούτας, Καχίλα, Κυβρακίδης – Χαρίσης (46΄ Μπουσουλάτζιτς), Μάντσον- Μανούσος (73΄ Ούμπιδες), Ενσικολού, Ανδρούτσος (42΄ Γκάλο), Μάντσον, Βέλλιος