Λάρισα - Παναιτωλικός: Ουάρντα – Ντάουντα 2-2! (highlights)

Ο Παναιτωλικός με τον πρώην επιθετικό της Λάρισας, Αμπιόλα Ντάουντα να σκοράρει δις προηγήθηκε 2-0, αλλά η ΑΕΛ επέστρεψε στα τελευταία λεπτά και με δυο πέναλτι-γκολ του Ουάρντα πήρε το βαθμό (2-2)!

Λάρισα - Παναιτωλικός: Ουάρντα – Ντάουντα 2-2! (highlights)

Σε ένα ματς θρίλερ στη Λάρισα, η ΑΕΛ αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο (0-2) από τον Ντάουντα που μέχρι και πριν λίγο καιρό έπαιζε στην ομάδα του κάμπου, κατάφερε να επιστρέψει με σκόρερ και ηγέτη τον Ουάρντα και να πάρει το βαθμό (2-2)!

Tα highlights του αγώνα

Ο Παναιτωλικός μπορεί να έφτασε μια ανάσα από την πρώτη του νίκη μακριά από το Αγρίνιο, ύστερα από το 0-1 στη Ριζούπολη επί του Απόλλωνα στις 14 Απριλίου αλλά δεν τα κατάφερε ούτε τώρα που ήταν μπροστά με 2-0 μέχρι και το 78ο λεπτό!

Ο Αλμπιόλα Ντάουντα επέστρεψε σε γνωστά λημέρια, πήρε από το χέρι τον Παναιτωλικό και λίγο έλειψε να τον οδηγήσει σε μια τεράστια νίκη επί της ΑΕΛ στο AEL FC ARENA.

Ο μέχρι πρότινος επιθετικός των «βυσσινί» σημείωσε δυο τέρματα. Ο Νιγηριανός επιθετικός τελείωσε με άψογο σουτ από δύσκολη θέση, τη φάση στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο ίδιος στο 63ο λεπτό με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-2 για τον Παναιτωλικό που είχε πάει το ματς στα μέτρα του.

Η ΑΕΛ μετά και το 0-2 του Παναιτωλικού προσπάθησε για το γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Αυτό ήρθε από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ουάρντα στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης (1-2). Ο Αιγύπτιος όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και στο 86’ και πάλι με πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος) διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΑEL FC ARENA

Διαιτητής: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής)

Σκόρερ: 79’, 86’ Ουάρντα – 28’, 63’ Ντάουντα

Κίτρινες: Μιχαήλ, Άλβαρες, Παπάζογλου, Τζανακάκης, Ντουάρτε,
Κόκκινη: Τσιγγάρας (88’)

Συνθέσεις

ΛΑΡΙΣΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον- Καρανίκας, Μιχαήλ, Μόρας, Μούζεκ- Σετσέροβιτς (75’ Γκαζάλ Αλί), Κάτσε (46’ Σίλβα)- Μιλοσάβλιεβτις, Ουάρντα, Μπούστος – Παπάζογλου (63’ Νούνιτς)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνέτ – Τζανακάκης (78’ Ντουάρτε), Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Κέβιν- Τσιγγάρας, Σιέστεντ- Άλβαρες (87’ Ντάλσιο), Ντίας, Ρόσα – Ντάουντα (80’ Μπαΐροβιτς)