Προκαταρκτική για αλλοίωση αποτελέσματος στο ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός!

Προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της αλλοίωσης αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβανόταν στο στοίχημα, στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Super League, μεταξύ Βόλος ΝΠΣ – Ολυμπιακός, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Βόλου.

Προκαταρκτική για αλλοίωση αποτελέσματος στο ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός!


Μετά από μήνυση που κατέθεσε ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης, κατά του διαιτητή, των δύο εποπτών, του διαιτητή και του βοηθού διαιτητή VAR της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Βόλο, που είχε γίνει στις 22 Δεκεμβρίου 2019 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Βόλου παρήγγειλε Προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείται το αδίκημα της αλλοίωσης αποτελέσματος.

Η μήνυση κατατέθηκε στο Τμήμα Προστασίας Αθλητισμού, που έστειλε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Βόλου, λόγω εντοπιότητας και στρέφεται κατά των διαιτητών Φωτιά, Σάββα, Φίλου, Ευαγγέλου και Φωτόπουλου και κάθε άλλου τυχόν υπευθύνου συμμετόχου ή συναυτουργού των ανωτέρω για το αδίκημα του ά. 132 παρ. 1, 4 του ν. 2725/1999 (κακουργηματική αθέμιτη επιρροή σε αθλητικό αγώνα και επίτευξη αλλοίωσης αποτελέσματος αθλητικής συνάντησης, η οποία περαιτέρω συμπεριλαμβάνεται και σε στοιχηματική διοργάνωση).

Ο εισαγγελέας Βόλου, παρήγγειλε προκαταρκτική και έδωσε εντολή στην Ασφάλεια Αττικής να λάβει καταθέσεις από τους διαιτητές που μένουν εντός της περιφέρειας Αττικής και ανωμοτί καταθέσεις από τους υπόλοιπους διαιτητές, οι οποίοι από τη μήνυση κατηγορούνται ότι κακώς ακύρωσαν το γκολ του Σουντανί και δεν έδωσαν δύο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας