Super League 1: Στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός, με Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός, στον Βόλο η ΑΕΚ

Η δράση της εμβόλιμης 20ης αγωνιστικής της Super League 1 σε Ηράκλειο, Βόλο, Λάρισα και ΟΑΚΑ την Τετάρτη 22/1.

Super League 1: Στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός, με Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός, στον Βόλο η ΑΕΚ

Με τέσσερις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της εμβόλιμης 20ης αγωνιστικής της Super League 1 την Τετάρτη 22/1.

Με συνταγή… Άρη και στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Από τα ματς της ημέρας, ξεχωρίζει φυσικά η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ (17:15). Οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν την 4η σερί νίκη τους για να παραμείνουν ακλόνητη στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι γηπεδούχοι θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους.

Ολυμπιακός: Θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Κώστα Φορτούνη, αλλά και τον Ντάνιελ Ποντένσε ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Γουλβς. Όσον αφορά στην ομάδα της Κρήτης, ο Γιώργος Σίμος δεν θα έχει στη διάθεσή του στον Κοσμά Τσιλιανίδη και τον Δημήτρη Μάνο.

Χωρίς Τσιλιανίδη και Μάνο με Ολυμπιακό ο ΟΦΗ

Από εκεί και πέρα την ίδια ώρα (17:15) στον Βόλο η ΑΕΚ θα επιχειρήσει να φύγει με το διπλό από το Πανθεσσαλικό με τον Μάσιμο Καρέρα να έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τον Σιμάνσκι, αλλά να έχει αφήσει εκτός τους Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γιακουμάκης, Κρίστιτσιτς και Λιβάγια.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται με την άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Παναθηναϊκού και Ατρομήτου στο ΟΑΚΑ (19:30). Οι «πράσινοι» θέλουν να επεκτείνουν το νικηφόρο σερί τους για να εδραιωθούν στην 4η θέση, ενώ οι Περιστεριώτες ψάχνουν βαθμούς για να μπουν στα playoffs.

Η δράση της αγωνιστικής ανοίγει στις 15:00 με την ΑΕΛ να υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Οι «βυσσινί» θέλουν τον τρίποντο για να μπουν και πάλι σε τροχιά 6άδας, ενώ οι Αγρινιώτες ψάχνουν βαθμούς για να ξεκολλήσουν από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Super League 1:

Τετάρτη 22/1
15:00 ΑΕΛ - Παναιτωλικός
17:15 Βόλος - ΑΕΚ
17:15 ΟΦΗ - Ολυμπιακός
19:30 Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

Πέμπτη 23/1
17:15 Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος
19:00 Λαμία - ΠΑΟΚ
19:30 Άρης - Ξάνθη