Με συνταγή… Άρη και στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει κόντρα στον ΟΦΗ να διατηρήσει το σχήμα που παρέταξε κόντρα στον Άρη την περασμένη Κυριακή.

Με συνταγή… Άρη και στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός

Στο Ηράκλειο ο Ολυμπιακός παίζει το τελευταίο του παιχνίδι στην επαρχία για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πειραιά το απόγευμα της Τετάρτης (17:15, NS2) κοντράρεται με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» εκεί που πέρσι ηττήθηκε με 1-0.

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ

Η περσινή ήττα μπορεί να δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στην ομάδα του Πειραιά για να περάσει νικηφόρα από το Ηράκλειο, αλλά αυτό το έχουν στο μυαλό τους ως ένα παράδειγμα που δεν θα πρέπει να επαναληφθεί την Τετάρτη.

Το πρόγραμμα είναι πολύ βαρύ πλέον για τον Ολυμπιακό με το ένα ματς να διαδέχεται το άλλο και τους Πειραιώτες απλά να πηγαίνουν στο Ηράκλειο κάνοντας συντήρηση δυνάμεων. Ο Πέδρο Μαρτίνς φυσικά δεν έχει δείξει κάτι όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Χωρίς Τσιλιανίδη και Μάνο με Ολυμπιακό ο ΟΦΗ

Αυτό που βγαίνει από τον Ρέντη είναι πως ο Ολυμπιακός θα πάει σε ένα σχήμα ίδιο με αυτό που παρέταξε κόντρα στον Άρη. Δηλαδή ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία των «ερυθρόλευκων». Ο Ομάρ θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Τσιμίκα στο αριστερό. Σεμέδο και Μπα θα συνθέσουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας.

Στα χαφ αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι οι Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά. Στην επίθεση στο αριστερό άκρο θα ξεκινήσει ο Βαλμπουενά, στο δεξί ο Μασούρας και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Ολυμπιακός: Θερμή υποδοχή στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Ο Ολυμπιακός πέρσι στο Ηράκλειο σπατάλησε όλο το πρώτο ημίχρονο χωρίς να κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Βελτίωσε την εικόνα του στην επανάληψη, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει τη μοίρα του. Γι’ αυτό και την Τετάρτη ο Ολυμπιακός θέλει να μπει δυνατά στο γήπεδο και να σκοράρει όσο πιο γρήγορα γίνεται για να πάρει κεφάλι στο σκορ.