«Τελειώστε Γραμμένο, Περέιρα. Λυσάνδρου, Μαρίν οι αντικαταστάτες»

Τι θα προτείνουν FIFA και UEFA στη σημερινή συνάντηση Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη, Αλαφούζου.

«Τελειώστε Γραμμένο, Περέιρα. Λυσάνδρου, Μαρίν οι αντικαταστάτες»

Σημαντική για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου θεωρείται η συνάντηση των Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη, Δημήτρη Μελισσανίδη και Γιάννη Αλαφούζου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», στις 15:00 και το βασικό θέμα συζήτησης θα είναι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα LiveSport, πρόσωπο κλειδί στη συνάντηση που θα έχουν Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης, Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Αλαφούζος, θα είναι ο εκπρόσωπος της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς. Προφανώς δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι συνυπογράφει την πρόσκληση μαζί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Biga-4: Αυτά είναι τα δώδεκα πρόσωπα που θα παραστούν στη συνάντηση

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μια από τις προτάσεις που θα καταθέσει είναι να τοποθετηθεί συναινετικός τεχνοκράτης πρόεδρος στην ΕΠΟ, πρόταση που αν γίνει δεκτή καθιστά πρώτο υποψήφιο τον Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος χαίρει της εκτίμησης των αξιωματούχων της FIFA και της UEFA.

Δεδομένο θεωρείται ότι θα προταθεί η αντικατάσταση του Βίτορ Μέλο Περέιρα από τον αναπληρωτή του στην ΚΕΔ, Φερνάντεθ Μαρίν, ο οποίος γνωρίζει τους Έλληνες διαιτητές. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωσή του, αναμένεται να επιλεγεί κάποιος με εμπειρία από ανταγωνιστικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.