«Μπάσιμο της Γουότφορντ για Τσιμίκα»

Οι Ιταλοί βάζουν γερά στο κόλπο την Γουότφορντ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ λόγω της μέτριας σεζόν του Χολέμπας.

«Μπάσιμο της Γουότφορντ για Τσιμίκα»

Ο Ζόρζε Μέντες φαίνεται πως έχει αναλάβει δράση για να βρει την άκρη με τον Γκουλάμ και να προχωρήσει το θέμα του Τσιμίκα. Στην Ιταλία, ωστόσο, δείχνουν να ανησυχούν όσο δεν τελειώνει αυτή η ιστορία και όσο ο Έλληνας μπακ δεν κλείνει στους «παρτενοπέι».

Ο ρόλος του Μέντες στο θέμα της Νάπολι και του Τσιμίκα

Χαρακτηριστικό της ανησυχίας που υπάρχει στο «στρατόπεδο» της Νάπολι είναι τα δημοσιεύματα που προέκυψαν από την Ιταλία για το μπάσιμο της Γουότφορντ. Στη γειτονική χώρα τα ρεπορτάζ εδώ και λίγη ώρα αναφέρουν πως η ομάδα του Χολέμπας είναι αυτή που έχει μπει στο… κόλπο για τον «Τσίμι».

Η Γουότφορντ βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ, διότι ο Χοσέ Χολέμπας κάνει μία πολύ μέτρια σεζόν. Σύμφωνα με τους Ιταλούς όμως το θέμα είναι μπερδεμένο και σε αυτό εμπλέκεται και ο Γκουλάμ. Συγκεκριμένα ο αγγλικός σύλλογος έκανε κρούση στη Νάπολι για τον Αλγερινό μπακ, αλλά δεν σκοπεύει να δώσει πάνω από 10 εκατ. ευρώ.

Οι Ιταλοί θέλουν κοντά στα 15 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή και η Γουότφορντ δεν έχει διάθεση να ανέβει τόσο για τον Γκουλάμ. Από την άλλη γνωρίζει πως ο Ολυμπιακός κοστολογεί τον Τσιμίκα μεταξύ 12 και 16 εκατ. ευρώ. Το όνομα του διεθνούς αριστερού μπακ είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Γουότφορντ, η οποία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ολυμπιακό από τη μεταγραφή του Χολέμπας.