Καμαρά: «Είμαι 100% συγκεντρωμένος για να κερδίσω το πρωτάθλημα»

Ο Μαντί Καμαρά, δήλωσε ότι παραμένει συγκεντρωμένος στην ομάδα του Ολυμπιακού παρά όσα ακούγονται για το ενδεχόμενο μεταγραφής του. Μάλιστα ήταν ξεκάθαρος υποστηρίζοντας πως στόχος του είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Καμαρά: «Είμαι 100% συγκεντρωμένος για να κερδίσω το πρωτάθλημα»

Με αφορμή το αυριανό (22/1) παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ, ο μέσος του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά μίλησε στην κάμερα της Nova. Αναφέρθηκε και στα όσα ακούγονται από το εξωτερικό, λέγοντας πως είναι αφοσιωμένος στην ομάδα του Πειραιά και στο πως θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καμαρά:

Ένα ντέρμπι με τον Άρη, τέσσερα γκολ και δημιουργικό ποδόσφαιρο. Σας έδωσε αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια;
«Ναι τα τέσσερα γκολ ήταν αποτέλεσμα της καθημερινής δουλειάς και της σκληρής προπόνησης. Εμείς έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε για να παίρνουμε νίκες».

Επόμενος αντίπαλος ο ΟΦΗ που δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης». Τι ματς περιμένεις στην έδρα του;

«Είναι ένα αντίπαλος που μας δυσκόλεψε πάρα πολύ παρά τη νίκη που πήραμε. Θέλει πολύ προσοχή το ματς, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Παρά τη νίκη έγιναν κάποια λάθη. Αναφέρθηκε σε αυτά ο προπονητής;

«Μιλάμε για όλα αυτά στα αποδυτήρια και γι αυτό βρίσκεται εκεί ο προπονητής για να μας αναφέρει τα καλά και τα άσχημα για να τα διορθώνουμε και να βελτιωνόμαστε».

Η επιστροφή Γκιγιέρμε. Πως νιώθεις που επέστρεψε;

«Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας ο Γκιγιέρμε, θέλουμε να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα μας να παίρνει αποτελέσματα και βαθμούς».

Ο Γκιγιέρμε είναι αυτός που έχει τις περισσότερες πάσες. Όσο έλλειπε, εσύ είχες αυτό το ρόλο.

«Είμαστε δύο διαφορετικοί παίκτες, ο καθένας βοηθάει όπως μπορεί. Όλοι είμαστε ποιοτικοί παίκτες. Δεν έχει σημασία ένας παίκτης αλλά η ομάδα και όλοι να βοηθάμε να κερδίζει την ομάδα».

Πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στο επίκεντρο των μεταγραφικών φημών, είναι απόρροια των καλών εμφανίσεων στο Τσάμπιονς Λιγκ;

«Πραγματικά και στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σε άλλα παιχνίδια έχουμε κάνει αρκετά καλά πράγματα αλλά δεν ήρθαν δυστυχώς τα αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Κλείνεις τα αυτιά σου σε όσα ακούγονται για μεταγραφή;

«Αυτή τη στιγμή κλείνω τα αυτιά μου είμαι εδώ 100% για να κερδίσω το πρωτάθλημα. Τα άλλα τα αφήνω στους μάνατζερ. Εγώ είμαι εδώ να κερδίσω το πρωτάθλημα».