Oλυμπιακός: Έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά - Χασάν, Καρβάλιο στο προσκήνιο

Με τον Ντανιέλ Ποντένσε να είναι έτοιμος για τη Γουλβς στον Ολυμπιακό υπάρχει πολύ έντονη κινητικότητα και για την ενίσχυση του ρόστερ.

Oλυμπιακός: Έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά - Χασάν, Καρβάλιο στο προσκήνιο

Έχουμε μπει στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και είναι προφανές πως πλέον θα αρχίσουν να δρομολογούνται εξελίξεις στο μεγάλο λιμάνι. Το θέμα του Ντανιέλ Ποντένσε είναι στην κορυφή της ατζέντας, αλλά δεν είναι και το μοναδικό.

«Λέει το ναι ο Ολυμπιακός στη Γουλβς για Ποντένσε»

Άλλωστε αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι προχωρημένο το θέμα και στον Ολυμπιακό εξετάζουν και την επόμενη ημέρα. Το προσεχές διάστημα αναμένεται ιδιαίτερα «καυτό» για τους «ερυθρόλευκους». Στο λιμάνι παρατηρείται πολύ έντονη κινητικότητα.

Η αντίδραση των οπαδών της Γουλβς στο Twitter για τη μεταγραφή του Ποντένσε

Οι συναντήσεις είναι διαδοχικές στον Ολυμπιακό και αυτές δεν γίνονται στην πλατεία Αλεξάνδρας. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει φουλάρει τις μηχανές του και αναμένονται σημαντικές ζυμώσεις στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά.

Την ώρα που οι Άγγλοι θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του Ποντένσε στη Γουλβς από τον Ολυμπιακό τηρούν σιγή ιχθύος. Το θέμα είναι λεπτό και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να είναι πολύ προσεκτικοί. Πάντως δεν είναι το μοναδικό που «τρέχει». Οι Πειραιώτες θα ενισχύσουν το ρόστερ τους από τη στιγμή που θα παραχωρήσουν τον Ποντένσε.

Τετ α τετ Μαρινάκη, Μαρτίνς

Στην Αγγλία ήδη γίνεται κουβέντα για τον Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Πορτογάλος άσος είναι μία αξιόπιστη λύση και επίσης εύκολη περίπτωση. Από τη Βρετανία προκύπτει πως κάτι γίνεται πάλι για τον ποδοσφαιριστή της Νότιγχαμ.

Την ίδια ώρα στην Αίγυπτο στέλνουν και πάλι τον Αχμέντ Χασάν στον Πειραιά. Οι συμπατριώτες του μιλούν για συμφωνία με τον Ολυμπιακό και δεδομένη μετακίνηση του παίκτη στον Πειραιά. Από τον Ολυμπιακό διατηρούν χαμηλούς τόνους, δεν λένε το παραμικρό, αλλά η κινητικότητα είναι πολύ έντονη και οι επόμενες ημέρες πολύ «καυτές».