Είδε την Κ-20 του Ολυμπιακού ο Φρανσίσκο Κόστα

Ο συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς παρακολούθησε το παιχνίδι της ομάδας Νέων των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα.

Είδε την Κ-20 του Ολυμπιακού ο Φρανσίσκο Κόστα

Οι υποχρεώσεις της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκαν στα Γιάννενα με το παιχνίδι κόντρα στην αντίστοιχη του ΠΑΣ. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με σκορ 1-0 και κάπως έτσι τελείωσε μία αγωνιστική περίοδος με σημαντικές εμπειρίες για τα παιδιά, αλλά όχι και με τον τίτλο.

Η Κ-20 των Πειραιωτών τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Super League. Από τις σημαντικότερες εμπειρίες της Κ-20 ήταν τα παιχνίδια κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Στα συν φυσικά και η παρουσία αρκετών παιδιών στις προπονήσεις και στα παιχνίδια της πρώτης ομάδας.

Στα Γιάννενα βρίσκεται από το Σάββατο το βράδυ ο Φρανσίσκο Κόστα. Ο συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς «πέταξε» μαζί με την αποστολή των «ερυθρόλευκων» για την πόλη της Ηπείρου.

Το πρωί της Κυριακής έδωσε κανονικά το παρών στο παιχνίδι της Κ-20 του Ολυμπιακού κόντρα στην αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Πορτογάλος έχει έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να τσεκάρει την Ακαδημία και να κάνει την τελική του έκθεση.

Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στο Αγρίνιο προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το Final-4 του πρωταθλήματος Κ-17 της Super League. Εκεί συμμετέχει ο Ολυμπιακός αλλά και οι αντίστοιχες ομάδες της Ξάνθης, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.