Παναιτωλικός – Λαμία 1-1: Ντά-ουντα στο 95’! (highlights)

Ο Παναιτωλικός με πέναλτι του Ντάουντα στο 95’ αποσόβησε την ήττα στο Αγρίνιο κόντρα στη Λαμία και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1)

Παναιτωλικός – Λαμία 1-1: Ντά-ουντα στο 95’! (highlights)

«Όρθιος» έμεινε Παναιτωλικός στο Αγρίνιο. Αν και βρέθηκε να χάνει στην έδρα του από την Λαμία (0-1) με γκολ του Μπεχαράνο στο πρώτο ημίχρονο, τελικά έφτασε στην ισοφάριση στο 95’ με πέναλτι του Ντάουντα και αποσόβησε την ήττα (1-1) για την 19η αγωνιστική στην Super League.

Ο Αμπιόλα Ντάουντα έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναιτωλικού ερχόμενος από τον πάγκο στο τελευταίο 20λεπτο της συνάντησης και συνδύασε την πρώτη εμφάνισή του με το πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος στο 95’ ! Από την άλλη πλευρά, ο Ντάνι Μπεχαράνο έκανε το καλό του ποδοσφαιρικό όνομα ως παίκτης του Παναιτωλικού, αλλά ήταν αυτός που πλήγωσε την πρώην ομάδα του με την κεφαλιά-δυναμίτη στο 43’.

Πριν το γκολ του Βολιβιανού μεσοεπιθετικού της Λαμίας , ο Παναιτωλικός κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δε μπόρεσε να νικήσει τον εξαιρετικό Θεοδωρόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός, η Λαμία φαινόταν να κρατά σχετικά άνετα το πολύτιμο διπλό, αλλά τον τελευταίο λόγο είχε ο Νιγηριανός στράικερ.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Αγρινίου

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΑΜΙΑ 1-1

ΣΚΟΡΕΡ: 95΄Ντάουντα πεν - 43΄ Μπεχαράνο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος (Λάρισας)

ΚΑΡΤΕΣ: Μπεχαράνο, Τζανακάκης, Κέβιν

Συνθέσεις


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Χάβος): Κνετ, Τζανακάκης (56’ Ταχάρ), Κέβιν, Σιέστεντ, Γιοβάνοβιτς, Άλβαρες, Τσιγγάρας, Ντάλσιο (59’ Ντουάρτε), Ρόσα, Ντίας, Μπαΐροβιτς, (73’ Ντάουντα).


ΛΑΜΙΑ (Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Σκόνδρας, Δημούτσος, (94’ Σασί), Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, (92’ Βύντρα) Σάλιακας, (70’ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος.

Δείτε τα highlights του αγώνα