Πανιώνιος - ΟΦΗ 1-2: Σκέτο δηλητήριο (highlights)

Ο ΟΦΗ νίκησε τον Πανιώνιο 2-1 στη Νέα Σμύρνη και τον βύθισε ακόμη περισσότερο στην απόγνωση...

Πανιώνιος - ΟΦΗ 1-2: Σκέτο δηλητήριο (highlights)

Ο ΟΦΗ νίκησε τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 2-1 και πήρε την πρώτη του νίκη μέσα στο 2020! Δεν έχει τέλος ο κατήφορος για τον «Ιστορικό» που μετράει επτά σερί ήττες (αρνητικό ρεκόρ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης).

Ο ΟΦΗ φλερτάρει με την εξάδα, αντίθετα ο Πανιώνιος δεν λέει να σηκώσει κεφάλι.

Πανιώνιος – ΟΦΗ: Το γκολ του Φιγκεϊρέδο για το 0-1 (vid)

Οι Κρητικοί πήραν νωρίς το προβάδισμα με τον Φιγκεϊρέδο (κεφαλιά 8’) και πήγαν το ματς στα μέτρα τους αλλά όταν έφταναν απέναντι στον Κότνικ έχυναν την καρδάρα με το γάλα.

Πανιώνιος – ΟΦΗ: Τα γκολ των Μιλόγεβιτς, Τσιλιανίδη για το 1-2 (vid)

Ο Πανιώνιος που ήταν κακός στο α’ ημίχρονο, μπήκε με ορμή στην επανάληψη, ισοφάρισε με το καταπληκτικό γκολ του Μιλόγεβιτς (48’) και έδειξε ικανός να πετύχει την ανατροπή!

Ο ΟΦΗ όμως «συνήλθε» από το γρήγορο 1-1 στην επανάληψη, έβαλε κάτω τη μπάλα και «απάντησε» άμεσα στο 56’ με τον Τσιλιανίδη, ο οποίος τελείωσε ιδανικά μια υπέροχη επιθετική προσπάθεια της ομάδας του Σίμου.

Ο Τσιλιανίδης λίγο αργότερα (69’) είχε και τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει και το 1-3 με το πέναλτι (χέρι του Κόρμπου) που εκτέλεσε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (!) στην προσπάθειά του να «σκάψει» τη μπάλα.

Το 1-3 δεν έγινε, ο ΟΦΗ δεν τελείωσε το ματς (είχε κι άλλες φάσεις για να το κάνει) και έτσι ο Πανιώνιος στα τελευταία λεπτά προσπάθησε, έστω και με ανορθόδοξο τρόπο να ισοφαρίσει. Μάλιστα στο 92’ εάν δεν υπήρχε ο Μαρινάκης να απομακρύνει προ του Αραμπούλι, οι γηπεδούχοι θα είχαν πάρει το βαθμό!

MΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης

Πανιώνιος – ΟΦΗ 1-2

Σκόρερ: 48’ Μιλόγεβιτς – 8’ Φιγκεϊρέδο, 56’ Τσιλιανίδης

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Κάρτες: Μεγιάδο, Εμμανουηλίδης, Ντομίνγκες, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Σταυρόπουλος, Παπανικολάου

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Κότνικ - Μασούρας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς (46’ Κιάκος) - Κόρμπος, Οικονομίδης (46’ Παπανικολάου) - Τσιλούλης, Εμμανουηλίδης, Μιλόγεβιτς (78’ Γρίβας) – Αραμπούλι

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου - Μαρινάκης, Γιαννούλης, Κουτρουμπής, Κοροβέσης - Στάικος, Μεγιάδο – Βαζ (77’ Μάνος), Τσιλιανίδης, Σεμέντο (88’ Μπράουν) – Φιγκεϊρέδο

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα