Oλυμπιακός: Μετά την ΑΕΚ εξελίξεις στα μεταγραφικά

Όσο περνάει ο καιρός, ολοένα και αυξάνονται οι πιθανότητες οι όποιες κινήσεις γίνουν από τον Ολυμπιακό (αν γίνουν) να πάνε για το τελευταίο πενθήμερο του Ιανουαρίου.

Oλυμπιακός: Μετά την ΑΕΚ εξελίξεις στα μεταγραφικά

Σιγά-σιγά μπαίνουμε στο τελευταίο δεκαήμερο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ακόμα ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει κάποια κίνηση. Παραμένει και άγνωστο αν τελικά θα προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή, καθώς η πρόθεση των «ερυθρολεύκων» δεν είναι να πάρουν παίκτη για να πουν ότι... πήραν, αλλά για να βοηθηθούν άμεσα ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων σε Europa League και ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Αχμέντ Χασάν παραμένει ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών για την κορυφή της επίθεσης, ενώ το Σάββατο (18/1) οι Τούρκοι αποκάλυψαν ότι ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του 25χρονου Γκανέζου χαφ Μπερνάρ Μενσά της Καϊσέρισπορ. Επίσης, είναι ανοικτό να προχωρήσουν οι «ερυθρόλευκοι» και στην απόκτηση ενός εξτρέμ, όπως και στόπερ εφόσον αποχωρήσει ο Γιασίν Μεριά.

Αυτή τη στιγμή τα πάντα είναι στον αέρα και η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι οι όποιες εξελίξεις θα μεταφερθούν για την παραπάνω εβδομάδα. Να περάσει δηλαδή και το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (26/1) και μετά θα τα βάλουν κάτω οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με τον Μαρτίνς για να δουν πώς θα κινηθούν και αν θα πρέπει να προχωρήσουν τελικά στην απόκτηση ενός φορ, ενός εξτρέμ, ενός χαφ ή ενός στόπερ.

Εκτός πια κι αν ο Ολυμπιακός έχει κάτι τόσο προχωρημένο που το κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό και έχει φροντίσει να μην διαρρεύσει το παραμικρό. Πάντως, ακόμα και σε κύκλους μάνατζερ δεν υπάρχει η πληροφόρηση ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν κάτι εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων...