Η Νάπολι αποσυνδέει τον Τσιμίκα από τον Γκουλάμ και ανοίγει πάλι την υπόθεση -Πόσα ζητά ο Ολυμπιακός

Τι αναφέρει σημερινό Ιταλικό δημοσίευμα - Τα... εκατομμύρια που θέλουν οι «ερυθρόλευκοι».

Η Νάπολι αποσυνδέει τον Τσιμίκα από τον Γκουλάμ και ανοίγει πάλι την υπόθεση -Πόσα ζητά ο Ολυμπιακός

Χθες, οι Ιταλοί έγραφαν για «πάγωμα» των συζητήσεων Νάπολι, Ολυμπιακού, Τσιμίκα, σήμερα κάνουν λόγο για νέες επαφές. Μάλιστα αποσυνδέουν την υπόθεση του αμυντικού των ερυθρόλευκων από αυτή του Γκουλάμ. Η αποχώρηση του τελευταίου από τη Νάπολι παρουσιαζόταν μέχρι τώρα ως απαραίτητη προϋπόθεση για να κινηθούν οι Ιταλοί για τον Τσιμίκα.

Πλέον η εφημερίδα Corriere del Mezzogiorno αναφέρει ότι «η υπόθεση του Τσιμίκα ξανανοίγει, αποσυνδεδεμένη από την πώληση του Γκουλάμ».

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι «ο Έλληνας αμυντικός κατέστησε σαφές ότι τάσσεται υπέρ της μεταγραφής αλλά ο Ολυμπιακός ζητά 16 εκατομμύρια ευρώ και η Νάπολι προσπαθεί να μειώσει την τιμή».

Η συγκεκριμένη εφημερίδα αποτελεί την έκδοση της Corriere della Sera στην περιοχή της Νάπολι. Χθες πάντως η Gazzetta dello Sport υποστήριξε ότι «η διαπραγμάτευση για τον Τσίμικα του Ολυμπιακού έχει σταματήσει».

Η εφημερίδα, αλλά και άλλα ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η υπόθεση «μπλοκάρει» καθώς προκύπτουν γενικότερα μεταγραφικά προβλήματα για τη Νάπολι, κυρίως όμως στο θέμα του Γκουλάμ.

«Χοντρό» παιχνίδι για τον Τσιμίκα, με Νάπολι και Άρσεναλ

Την περασμένη Τετάρτη οι Ιταλοί έβαλαν στο κόλπο και την Αταλάντα, αλλά αυτό δεν έχει καμία βάση. Δεν μπορεί η ομάδα του Μπέργκαμο να ακολουθήσει αυτόν τον χορό εκατομμυρίων που έχει στηθεί για τον «Τσίμι». Το σοβαρό, όμως, είναι ότι οι Άγγλοι έβαλαν στο… κόλπο την Άρσεναλ. Την τελευταία ώρα υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα στη Βρετανία πως η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του Έλληνα μπακ.