«Χοντρό» παιχνίδι για τον Τσιμίκα, με Νάπολι και Άρσεναλ

Τα… κόλπα της Νάπολι που θέλει τον παίκτη και η Άρσεναλ που φέρεται να μπαίνει σφήνα για την απόκτηση του διεθνούς αριστερού μπακ.

«Χοντρό» παιχνίδι για τον Τσιμίκα, με Νάπολι και Άρσεναλ

Δεν είναι υπερβολή αν πει κανείς πως ο Κώστας Τσιμίκας είναι ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο διεθνής μπακ έχει σταθερά καλή απόδοση με σημαντικό ρόλο τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Όλα αυτά είναι λογικό να έχουν βάλει το όνομα του στα μπλοκάκια ευρωπαϊκών συλλόγων.

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται τεράστιος ντόρος γύρω από το όνομα του Κώστα Τσιμίκα. Στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν πέσει πολλά εκατομμύρια με τη Νάπολι να είναι στην κεντρική σκηνή. Η ομάδα του ιταλικού νότου φέρεται να έχει στο χέρι της τη μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός είναι σκληρό καρύδι και από τη Νάπολι υπήρξαν δημοσιεύματα το βράδυ το της Παρασκευής σύμφωνα με τα οποία το θέμα «πάγωσε». Αυτό μπορεί να είναι και μία κίνηση τακτικής από την πλευρά των Ιταλών. Συμβαίνει συχνά στις μεταγραφές και το σίγουρο στην προκειμένη περίπτωση είναι πως γίνεται πολύ χοντρό παιχνίδι για τον Τσιμίκα.

Την Τετάρτη οι Ιταλοί έβαλαν στο κόλπο και την Αταλάντα, αλλά αυτό δεν έχει καμία βάση. Δεν μπορεί η ομάδα του Μπέργκαμο να ακολουθήσει αυτόν τον χορό εκατομμυρίων που έχει στηθεί για τον «Τσίμι». Το σοβαρό, όμως, είναι ότι οι Άγγλοι έβαλαν στο… κόλπο την Άρσεναλ. Την τελευταία ώρα υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα στη Βρετανία πως η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του Έλληνα μπακ.

Στην Αγγλία αναφέρονται στη μεγάλη πρόταση που έχει κάνει η Νάπολι για τον ποδοσφαιριστή. Επισημαίνουν πως ο Τσιμίκας είναι πολύ ακριβή περίπτωση, αλλά η Άρσεναλ φαίνεται πως ασχολείται πολύ σοβαρά μαζί του.