Πως θα καλύψει τα κενά των Γκάμα και Σάσα ο Άρης

Οι σκέψεις του Μίχαελ Ένινγκ για να καλύψει τα κενά των Μπρούνο Γκάμα και Λούκας Σάσα που θα εκτίσουν τις τιμωρίες τους στο Καραϊσκάκη.

Πως θα καλύψει τα κενά των Γκάμα και Σάσα ο Άρης

Μπρούνο Γκάμα και Λούκας Σάσα δεν θα παίξουν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή. Οι δύο τιμωρημένοι είναι σημαντικές απουσίες για τον Άρη με τον Μίχαελ Ένινγκ, ωστόσο να έχει βρει τους αντικαταστάτες τους.

Ο Γκάμα θα έχανε έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, διότι ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Ο Σάσα από την άλλη έχει φτάσει στα όρια του, αφού παίζει σερί ματς και είναι ο ποδοσφαιριστής που «οργώνει» το γήπεδο σε κάθε ματς.

Τη θέση του Γκάμα τη διεκδικούν οι Ντάνιελ Μαντσίνι και Νικολά Ντιγκινί. Ο Ένινγκ, ωστόσο, φαίνεται πως καταλήγει στον πρώτο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μαντσίνι έχει ως παρακαταθήκη την καλή εμφάνιση που είχε κάνει στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Ξάνθη και γι’ αυτό ο Ένινγκ δείχνει να καταλήγει σε αυτόν.

Όσον αφορά στο κενό του Λούκας Σάσα ο Αμπού Μπα είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει προβάδισμα για να καλύψει το κενό του. Ο Γάλλος είναι αυτός που θα πάρει θέση δίπλα στον Ματίγια στα χαφ.