Ματίγια: «Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, θέλω να μείνω στον Άρη»

Ο Χαβιέ Ματίγια παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα των Novasports για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ έκανε αναφορά και στο συμβόλαιο του με τους «κίτρινους».

Ματίγια: «Πολύ καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, θέλω να μείνω στον Άρη»

Στην κάμερα των Novasports μίλησε ο Χαβιέ Ματίγια με αφορμή την εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (19/1, 19:30).

Ένινγκ: «Μας δημιουργεί πρόβλημα το μπλοκάρισμα των μεταγραφών»

Ο Ισπανός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο μέλλον του λέγοντας πως έχουν υπάρξει επαφές με την «κίτρινη» ΠΑΕ για την παραμονή του στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:«Είναι ένα παιχνίδι κόντρα σε έναν σημαντικό αντίπαλο τον Ολυμπιακό, ο οποίος δείχνει την φετινή σεζόν ότι είναι βελτιωμένος κυρίως στο ότι δεν δέχεται εύκολα τέρματα. Είναι σταθεροί αλλά και εμείς είμαστε σε ένα καλό σερί και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε το ματς».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Εγώ σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θέλω να παίζω. Τα επίσημα ματς είναι το καλύτερο πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή. Πιστεύω ότι δεν είναι τυχαία η εικόνα που έχει δείξει η ομάδα μέσα από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Προετοιμαζόμαστε για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των αγώνων».

Για το τι πρέπει να έχει ο Άρης κόντρα στον Ολυμπιακό: «Το βασικό είναι να έχουμε πίστη και αυτοπεποίθηση, πρέπει να δείξουμε και εμείς πράγματα και να μην προσαρμοστούμε μόνο στο πλάνο του Ολυμπιακού. Είναι πολύ καλή ομάδα, αν δεν κάνω λάθος έχει δεχτεί τα λιγότερα γκολ και γενικότερα έχει μια καλή ισορροπία. Διαθέτει επίσης έμπειρους ποδοσφαιριστές στην επίθεσης οι οποίοι μπορούν να κάνουν ζημία, πρέπει να αγωνιστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Στον πρώτο γύρο, χάσαμε στις λεπτομέρειες και γενικότερα στα μεγάλα παιχνίδια δείχνουμε τις δυνατότητες μας».

Για την απουσία του Σάσα και του Γκάμα: «Είναι δύο σημαντικές απουσίες, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε κι άλλα παιδιά που μπορούν να αγωνιστούν και όποτε το έχουν κάνει έχουν δείξει καλά πράγματα. Πιστεύω στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστεί ο Μπα ο οποίος είναι ένας πολύ καλός παίκτης».

Για τα σενάρια περί επέκτασης της συνεργασίας του με τον Άρη: «Είναι αλήθεια υπήρξαν κάποιες επαφές με την πλευρά του Άρη, εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος στη Θεσσαλονίκη και στον Άρη. Από εκεί και πέρα είναι και θέμα διαπραγμάτευσης θέλω να δω πόσο με θέλουν και εκτιμούν την προσπάθεια μου. Θα δούμε, θα κατασταλάξουμε όλοι ξέρουν ότι είμαι ευτυχισμένος εδώ και θα ήθελα πάρα πολύ να συνεχίσω στον Άρη».