Την επόμενη εβδομάδα η συνάντηση «Big-4» - UEFA

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα την Τετάρτη (22/1) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση των ιδιοκτητών των τεσσάρων «μεγάλων» ΠΑΕ με τους διεθνείς φορείς.

Την επόμενη εβδομάδα η συνάντηση «Big-4» - UEFA

Πολύ κοντά σε ένα ιστορικό γεγονός βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι ιδιοκτήτες των «Big-4» να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να συζητήσουν μεταξύ τους για τα «κακώς κείμενα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Αυτή ήταν η επιθυμία που είχαν εκφράσει οι άνθρωποι των FIFA και UEFA προς τους αρμόδιους φορείς στην Ελλάδα πριν από ακριβώς ένα μήνα σε μία συνάντηση που είχε γίνει στη Νιόν.

Μάλιστα, η πρόθεσή τους ήταν η συνάντηση να γίνει άμεσα, δηλαδή εντός Ιανουαρίου και απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, οι Μαρινάκης, Σαββίδης, Μελισσανίδης και Αλαφούζος θα βρεθούν την Τετάρτη 22 του μηνός σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών όλοι μαζί στην ίδια αίθουσα για να συζητήσουν για όσα ταλανίζουν το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Παρόντες θα είναι φυσικά και εκπρόσωποι των διεθνών συνομοσπονδιών. Λέγεται ότι ο Ζόραν Λάκοβιτς (διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA) έχει «κλειδωμένη» την παρουσία του σε αυτή την ιστορική συνάντηση.

Δεν αποκλείεται να παραβρεθεί και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Εφόσον, «κλειδώσει» για τις 22 Ιανουαρίου η συνάντηση, θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όλα όσα θα συζητηθούν.