Εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση πιθανής πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ, Ξάνθης

Επίσης, είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης εισβολής του οπλοφορούντα Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

 

Εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση πιθανής πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ, Ξάνθης

Συνεδριάζει σήμερα (10:00) η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να εκδικαστεί η υπόθεση πιθανής πολυϊδιοκτησίας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ως καταγγέλλουσα, αναμένεται να εκπροσωπηθεί όπως είχε γίνει και στις 10 Ιανουαρίου όταν η υπόθεση αναβλήθηκε. Τότε, η Ξάνθη ζήτησε την αναβολή καθώς υποστήριξε ότι αγνοούσε ότι είχε κληθεί για πιθανή πολυϊδιοκτησία και θεωρούσε ότι είχε κληθεί μόνο για την δική της ιδιοκτησία.

Νωρίτερα η Επιτροπή είχε απορρίψει το αίτημα αναβολής που κατέθεσαν οι Θρακιώτες λόγω της απουσίας του Πολυχρόνη Συγγελίδη, εκ των μετόχων της Ξάνθης μαζί με τον Χρήστο Πανόπουλο. Παράλληλα, δεν έκανε δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ να μην παραμείνει στην αίθουσα η πλευρά του Ολυμπιακού.

Σήμερα, είναι προγραμματισμένη και η εκδίκαση της υπόθεσης εισβολής του οπλοφορούντα Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο περιβόητο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Η υπόθεση έχει αναβληθεί δύο φορές λόγω παρέλευσης ωραρίου. Έφτασε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης μετά την άσκηση ποινικής δίωξης από την τότε αθλητική εισαγγελέα, Ευαγγελία Λιάσου για παραβάσεις του νόμου περί αθλητισμού (Άρθρο 41ΣΤ' του Ν.2725/99).