Τα «αν» του... Ναπολιτάνου Τσιμίκα και ο Μαζουακού

Τι μετέδωσε τα μεσάνυχτα το Sky Sport - Τι ρόλο παίζουν η Μαρσέιγ και η Γουότφορντ

Τα «αν» του... Ναπολιτάνου Τσιμίκα και ο Μαζουακού

Ο Βασίλης Βούζας αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Ολυμπιακός - Καλαμάτα, πως ο Τσιμίκας του εκμυστηρεύτηκε ότι ετοιμάζεται να πάρει μεταγραφή!

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν προτάσεις για πολλούς παίκτες μας. Για παίκτες όπως ο Ομάρ, ο Ποντένσε, ο Σεμέδο, ο Γκιγιέρμε, ο Καμαρά, ο Τσιμίκας», πρόσθεσε λίγο αργότερα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Στη συνέχεια ήρθε η ιστοσελίδα areanapoli.it. Φιλοξενεί αποκλειστικό, όπως αναφέρει, ρεπορτάζ για τις συζητήσεις του Κώστα Τσιμίκα με τη Νάπολι, το μπάσιμο της Αταλάντα και τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού ενώ εμπλέκει στην υπόθεση και τον Ντανιέλ Ποντένσε.

Τα μεσάνυχτα, ο Ιταλός δημοσιογράφος Gianluca Di Marzio, παρενέβη στην εκπομπή του Sky Sport, «Calciomercato-L'originale». Είπε μεταξύ άλλων: «Αν ο Γκουλάμ βρει κατάλληλη... στέγη - υπάρχει για παράδειγμα η Μαρσέιγ που τον θέλει- τότε η Νάπολι θα αποκτήσει παίκτη αριστερά. Είτε τον Τσίμικα από τον Ολυμπιακό, είτε τον Μαζουακού από τη Γουέστ Χαμ. Όμως ο Γκουλάμ πρέπει να φύγει για να γίνει κάτι».

Στο μεταξύ, στο κανάλι Sportitalia, ο δημοσιογράφος Michele Crirtiello υποστήριξε ότι η Γουότφορντ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γκουλάμ.