Ποιος είναι ο «νέος Φορτούνης» στην αποστολή του Ολυμπιακού (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συμπεριλάβει αρκετούς πιτσιρικάδες στην αποστολή για το παιχνίδι με την Καλαμάτα.

Ποιος είναι ο «νέος Φορτούνης» στην αποστολή του Ολυμπιακού (vid)

Το παιχνίδι με την Καλαμάτα είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του. Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Χρήστος Λιάτσος. Έχει γεννηθεί την 1η Σεπτεμβρίου 2003 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.

Ολυμπιακός: Στην αποστολή για το ματς με την Καλαμάτα ο Φορτούνης

Ο Λιάτσος είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει κλέψει την καρδιά όλων στον Ρέντη και θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ταλέντα που έχει η Ακαδημία του Ολυμπιακού. Τον 16χρονο άσο στο προπονητήριο των «ερυθρόλευκων» τον αποκαλούν ως ο «νέος Φορτούνης». Είναι παίκτης για τον οποίο έχει εξαιρετική άποψη ο Πέδρο Μαρτίνς και γι’ αυτό τον συμπεριέλαβε και στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Καλαμάτα.

Έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Έχει τρομερή τεχνική κατάρτιση, ενώ πολλές φορές πέρσι σε παιχνίδια της Κ17 είχαν βρεθεί στον Ρέντη και σκάουτς ξένων συλλόγων. Τον περασμένο Ιούλιο υπέγραψε με τον Ολυμπιακό το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Χρήστος Λιάτσος αγωνίζεται με την Εθνική Παίδων από τον περασμένο Φεβρουάριο και μάλιστα έχει στο ενεργητικό του αρκετές καλές εμφανίσεις. Στο φετινό Youth League ο Λιάτσος πέτυχε ένα υπέροχο γκολ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.