Ολυμπιακός: Στην αποστολή για το ματς με την Καλαμάτα ο Φορτούνης

Ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει από τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή. Αρκετά νέα πρόσωπα και επιστροφή Γκιγιέρμε.

Ολυμπιακός: Στην αποστολή για το ματς με την Καλαμάτα ο Φορτούνης

Την Καλαμάτα υποδέχεται την Τετάρτη ο Ολυμπιακός για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Πειραιώτες μετά το 2-0 που επικράτησαν στο πρώτο παιχνίδι επί της ουσίας έχουν αγκαλιάσει την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε την Τρίτη το απόγευμα στον Ρέντη και μετά το τέλος του προγράμματος ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Το σημαντικό είναι πως για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε ο Κώστας Φορτούνης.

Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά επιστρέφει από τον τραυματισμό του και θα πάρει χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με την Καλαμάτα. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Γκιγιέρμε που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά και ο Ομάρ που δεν έπαιξε στη Λαμία. Επίσης ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συμπεριλάβει αρκετά παιδιά από τα τμήματα υποδομής.

Προβλήματα δεν προέκυψαν στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με την Καλαμάτα. Ο Μπενζιά ακολούθησε τη θεραπεία του, ενώ οι Μπρούνο, Αβραάμ και Ποντένσε έκαναν έντονο ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι 21 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι: Αλέν, Μπέλιτς, Μπουλάρι, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Φέκκας, Φορτούνης, Γκερέρο, Γκιγιέρμε, Καραργύρης, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λιάτσος, Λοβέρα, Μαρίνος, Μάρκοβιτς, Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τζολάκης, Ξενιτίδης.