Εκτός 18άδας ο Καρβάλιο, νέα σενάρια για Ολυμπιακό

Ο Λαμουσί αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής του αγώνα της Νότιγχαμ με την Ρέντινγκ την Κυριακή (12/1) και οι Άγγλοι άρχισαν νέο μπαράζ δημοσιευμάτων ότι μπορεί από πίσω να κρύβονται οι Πειραιώτες.

Εκτός 18άδας ο Καρβάλιο, νέα σενάρια για Ολυμπιακό

Ακόμα δεν έχει φύγει ο μισός Ιανουάριος και είναι απολύτως φυσιολογικό τα μεταγραφικά σενάρια να είναι σε… έξαρση! Τελευταίο «κρούσμα» τα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες για τον Ζοάο Καρβάλιο και τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια, οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι ο αποκλεισμός του από τη 18άδα στο ματς της Νότιγχαμ με την Ρέντινγκ, είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν τον έχει στα πλάνα του ο Λαμουσί για το υπόλοιπο της σεζόν.

Κάπου εκεί λοιπόν ξεκίνησαν τα σενάρια που τον μπλέκουν πάλι με τον Ολυμπιακό και την Τράμπζονσπορ. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να σημειώσουμε το εξής: Ο Καρβάλιο είναι περισσότερο Φορτούνης ή Βαλμπουενά παρά… Κασάμι. Υποτίθεται, αυτό που προέκυπτε από το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών ήταν, ότι ο Ολυμπιακός κοιτούσε έναν χαφ στο στυλ του Κασάμι (όχι απαραίτητα τον ίδιο τον Ελβετό). Ένα «8άρι» δηλαδή πιο επιθετικογενές. Ο Καρβάλιο παίζει περισσότερο ως «10άρι».

Το ότι ο Πορτογάλος χαφ έφτασε μία ανάσα πέρσι το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, αυτό είναι κάτι που δεν χωράει καμία αμφιβολία. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» συμφώνησαν με τον Φορτούνη για την ανανέωση του συμβολαίου του και κάπου εκεί έληξε ο συναγερμός για τον Καρβάλιο.

Ο κόουτς της Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί πάντως από την πλευρά του εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι υπολογίζει στον Πορτογάλο παρότι τον άφησε εκτός 18άδας από το εξαιρετικά δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ρέντινγκ.