Σφαγή με (ισραηλινό) βαμβάκι…

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την ουσία, όμως θεωρώ ότι η ΑΕΚ ήταν εκείνη που όχι μόνο κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά έχει και κάθε δίκιο να διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις του ρέφερι και του υπεύθυνου στο VAR.

Σφαγή με (ισραηλινό) βαμβάκι…

Χωρίς να θέλω να κινδυνολογήσω, αποδείχθηκε περίτρανα για ποιον λόγο ο ΠΑΟΚ ήταν αήττητος επί 44 παιχνίδια και για ποιον λόγο παραμένει αήττητος στην Τούμπα εδώ και δύο σεζόν. Για πολλούς λόγους που έχουν να κάνουν με τη διαιτησία.

Όλα τα σφυρίγματα δικά του (μιλάω για τα κρίσιμα). Χθες (12/1) έγιναν τρεις κρίσιμες και δύσκολες φάσεις και όλες οι υποδείξεις ήταν υπέρ των γηπεδούχων. Τυχαίο; Δεν νομίζω. Και δεν νομίζω γιατί η μόνη φάση υπέρ του πρωταθλητή ήταν το δεύτερο πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ στο χέρι του Βαρέλα. Κατ’ αρχάς το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ δεν θα έπρεπε να υποδειχθεί γιατί έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ του Σφιντέρσκι στον Σιμόες.

Και στο πρώτο πέναλτι που ζητάει η ΑΕΚ έχει απόλυτο δίκιο γιατί ο Βαρέλα κλοτσάει τον Κρίστιτσιτς. Όταν λοιπόν σε σφάζουν με (ισραηλινό) βαμβάκι, δεν έχεις τύχη στην Τούμπα ούτε ως ΑΕΚ, αλλά δεν έχει τύχη με τέτοιες διαιτησίες ούτε ο Ολυμπιακός για τον τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ ήταν χθες μια φοβισμένη και αγχωμένη ομάδα και πήρε ένα τρίποντο που δεν δικαιούταν. Ήταν άλλωστε η πρώτη του νίκη φέτος σε ντέρμπι. Η ΑΕΚ είχε τρομερή αντίδραση μετά το γκολ που δέχθηκε κι έκανε ίσως την καλύτερη εμφάνισή της στο β’ μέρος…

Εν κατακλείδι, αυτό που αποδείχθηκε περίτρανα στο ντέρμπι της Τούμπας ήταν ότι ο Ολυμπιακός έχει χίλια δίκια που φωνάζει για τη διαιτησία, ακόμη κι αν το κάνει αυτό για να κερδίσει δικά του σφυρίγματα.

Συνεπώς, οι ειρωνείες και τα δημοσιεύματα εις βάρος του καλό θα είναι να σταματήσουν. Και περιμένω να δω πόσα ΜΜΕ θα ασχοληθούν επί έξι μέρες (αριθμός 6) με τη χθεσινή διαιτησία στην Τούμπα, όπως έκαναν με τα πέναλτι που ζήτησε ο Παναθηναϊκός την προηγούμενη αγωνιστική στο Φάληρο…