Ο Ελ Αραμπί έπιασε... «13αρι»

Διαβάστε για το εντυπωσιακό επίτευγμα που έχει καταφέρει να πετύχει ο Μαροκινός στράικερ του Ολυμπιακού όταν σκόραρε και το τρίτο του γκολ στην αναμέτρηση με την Λαμία το απόγευμα της Κυριακής (12/1).

Ο Ελ Αραμπί έπιασε... «13αρι»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί διανύει περίοδο φόρμας και με το χατ τρικ που πέτυχε στη Λαμία απέναντι στην ομώνυμη ομάδα έφτασε τα 13 γκολ και αποσπάστηκε στον πίνακα των σκόρερ, από Σβιντέρσκι και Μανούσο, που έχουν από εννέα, με το τελευταίο του χατ τρικ να το πετυχαίνει με την φανέλα της Αλ Ντουχαΐλ στις 28 Οκτωβρίου του 2016.

Ολυμπιακός: Βαλντές ο προηγούμενος... Ελ Αραμπί (vid)

Ο Μαροκινός στράικερ του Ολυμπιακού έχει πετύχει και τα περισσότερα γκολ με κεφαλιά φέτος, τέσσερα, καθώς τα 13 τέρματα έχουν έλθει σε σύνολο 37 τελικών προσπαθειών του.

Μάλιστα από αυτά, τα εννέα τα έχει πετύχει στα τελευταία έξι παιχνίδια ενώ ταυτόχρονα έχει εμπλακεί στα 11 από τα τελευταία 16 γκολ της ομάδας του, αφού έχει βάλει εννέα και έχει δώσει τις ασίστ σε δύο από αυτά, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League!

Το τελευταίο χατ τρικ του Ολυμπιακού, πριν από τον Ελ Αραμπί! (vids)

Ο δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό έχει λιγότερα από τα μισά γκολ του Ελ Αραμπί, ο οποίος είναι ο Σουντανί με έξι.

Επιπλέον, το χατ τρικ του 32χρονου είναι το δεύτερο στη σεζόν, μετά του Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (8/12/19), αλλά πρώτο στο ημερολογιακό έτος 2020. Όσον αφορά ένα ακόμα επίτευγμα, εκτός έδρας χατ τρικ είχε να πετύχει ποδοσφαιριστής περίπου τρία χρόνια, από όταν το είχε πετύχει ο Μιχάλης Μανιάς στο Λάρισα - Αστέρας Τρίπολης (1-4) στις 5 Απριλίου 2017.