Ολυμπιακός: Βαλντές ο προηγούμενος... Ελ Αραμπί (vid)

Ο Ελ Αραμπί ήταν ο πρωταγωνιστής της ευρείας εκτός έδρας νίκης του Ολυμπιακού στη Λαμία. Ο Μαροκινός φορ σημείωσε χατ τρικ. Ο προηγούμενος άσος των Πειραιωτών που είχε σκοράρει τρεις φορές σε εκτός έδρας ματς ήταν ο Παραγουανός Νέλσον Βαλντές.

Ολυμπιακός: Βαλντές ο προηγούμενος... Ελ Αραμπί (vid)

Ο Ελ Αραμπί πετούσε φωτιές την Κυριακή (12/1) και στον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία. Στη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ σημείωσε τρία τέρματα και έγινε ο πρώτος παίκτης των Πειραιωτών που κάνει χατ τρικ σε επίσημο εκτός έδρας παιχνίδι, περίπου έξι χρόνια μετά!

Ο προηγούμενος που φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού και είχε σκοράρει τρεις φορές σε αγώνα μακριά από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν ο Νέλσον Βαλντές.

Ο Παραγουανός άσος, στις 23 Μαρτίου 2014, στη νίκη των Πειραιωτών με 4-1 στο Παγκρήτιο με αντίπαλο τον Εργοτέλη είχε νικήσει τον Σέρβο τερματοφύλακα Βλάντιμιρ Στοΐκοβιτς τρεις φορές σε διάστημα 13 λεπτών!

Μάλιστα έγινε ο παίκτης, που πέτυχε το γρηγορότερο χατ-τρικ στην ιστορία της Super League.

Ο Βαλντές στα 36 του πλέον αγωνίζεται στην πατρίδα του με την φανέλα της Σέρρο Πορτένιο. Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, του 2014, τον είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός από την Αλ Τζαζίρα και το ίδιο καλοκαίρι πήγε στην Άιντραχτ αλλά είχε έναν σοβαρό τραυματισμό και μέτρησε μόλις 10 συμμετοχές και 1 γκολ.