Με Κόστα και Κούτρη ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα

Ο στενός συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στην Ήπειρο.

Με Κόστα και Κούτρη ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα

Με πολλά νέα πρόσωπα και κυρίως με πολλά παιδιά από την Ακαδημία του θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΣ Γιάννινα στο τελευταίο παιχνίδι της Super League. Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας έχει αρκετές εκπλήξεις, αλλά είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για πολλά παιδιά από τα τμήματα υποδομής να φορέσουν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Με το τσάρτερ των «ερυθρόλευκων» για τα Γιάννενα «πέταξε» και ο Φρανσίσκο Κόστα. Πρόκειται για τον συνεργάτη του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει αναλάβει να επιτηρεί την Ακαδημία. Ο Κόστα θα παρακολουθήσει από τους Ζωσιμάδες το ματς της πρώτης ομάδας με τον ΠΑΣ και τη Δευτέρα θα ταξιδέψει για το Αγρίνιο προκειμένου να παρακολουθήσει το Final-4 της Κ-17.

Για τα Γιάννενα ταξίδεψε και ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και είναι εκτός αποστολής. Στην πόλη των Ιωαννίνων ο Έλληνας μπακ έχει πολλούς φίλους και με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα μείνει στην Ήπειρο. Εκ μέρους της διοίκησης μαζί με την ομάδα βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Τάκης Αγραφιώτης.