AEΛ - Άρης 0-0: Έριχναν «άσφαιρα» στη Λάρισα

ΑΕΛ και Άρης έμειναν στο «στείρο» 0-0 στην Λάρισα και μοιράστηκαν τον πόντο, σε ένα κάκιστο ματς με ελάχιστες καλές επιθετικές προσπάθειες από τις δύο ομάδες

AEΛ - Άρης 0-0: Έριχναν «άσφαιρα» στη Λάρισα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Άρη στην Λάρισα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο «λευκό» 0-0 για την 18η αγωνιστική της Super League. Τόσο κατά τη διάρκεια του πρώτου όσο και του δευτέρου ημιχρόνου οι δύο ομάδες ελάχιστες φορές απείλησαν τις εστίες και είδαν τις όποιες επιθετικές τους προσπάθειες να περνούν ανεκμετάλλευτες.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Άρης «έπιασε» την Ξάνθη στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, ενώ η ΑΕΛ πλησίασε ακόμα περισσότερο την πρώτη εξάδα της κατάταξης και συνάμα διεύρυνε το εντός έδρας αήττητό της κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» από τους οποίους δεν έχει ηττηθεί στο «σπίτι» της εδώ και 29 χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός 18άδας από το ματς έμεινε την τελευταία στιγμή ο Φιορίν Ντουρμισάι του Άρη, παρότι αρχικά είχε δηλωθεί κανονικά για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ.

Επιπρόσθετα, όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ της NOVA, υπήρξαν διαμαρτυρίες των παικτών του Άρη για ρατσιστικά συνθήματα μερίδας των οπαδών της ΑΕΛ μπρος τον Μπα.

MIKΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΑΕΛ FC Arena

AEΛ - Άρης 0-0

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας).

Κάρτες: Παπάζογλου, Σεσέροβιτς (ΑΕΛ), Σάσα, Μπρούνο Γκάμα, Μπα (Άρης).

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Γρηγορίου: Κρίστινσον - Μιχαήλ, Μόρας, Μπράλιτς - Καρανίκας, Κάτσε, Μιλοσάβλιεβιτς (78’ Μπούστος), Σεσέροβιτς (94’ Μπάλλας), Μπέρτος - Ουάρντα, Παπάζογλου (86’ Νούνιτς).

ΑΡΗΣ (Ένινγκ): Κουέστα - Κόρχουτ, Δεληζήσης, Βέλεθ, Ρόουζ – Σάσα (63’ Μπα), Ματίγια, Φετφατζίδης, Μπρούνο Γκάμα (79’ Μαρτίνεζ)- Λάρσον (69’ Ντιγκινί)– Ιντέγε.