«Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ θέλουν τον Ακάς»

Δημοσίευμα στη Νιγηρία και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα nigeriansoccernet μπλέκει τους «ερυθρόλευκους» με τον 25χρονο αριστερό μπακ της Μπελενένσες, Τσίμα Άκας.

«Ολυμπιακός και Σπόρτινγκ θέλουν τον Ακάς»

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (12/1, 17.15) έχει μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στην Λαμία, ωστόσο, οι ματιές της ΠΑΕ στην αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ δεν σταματούν.

Με αφορμή τα όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα για το γερό «μπάσιμο» της Νάπολι για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα, τα σενάρια για τον αντικαταστάτη του «Τσίμι» εφόσον πωληθεί στους Ιταλούς, έχουν ήδη φουντώσει για τα καλά.

Το Σάββατο (11/1) προέκυψε από τη Νιγηρία (nigeriasoccernet.com) ένα ρεπορτάζ που θέλει τον Ολυμπιακό και τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Τσίμα Ακάς.

Ο 25χρονος Νιγηριανός αριστερός μπακ ανήκει στη Μπελενένσες και φέτος έχει 8 συμμετοχές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα (1 ασίστ). Στην ομάδα της Λισσαβώνας πήγε το περασμένο καλοκαίρι από την σουηδική Κάλμαρ ως ελεύθερος.

Η χρηματιστηριακή του αξία είναι στις 500 χιλιάδες ευρώ, έχει ύψος 1.88μ. και έχει παίξει 11 φορές στην Εθνική ανδρών της Νιγηρίας, έχοντας περάσει φυσικά και από τις μικρές Εθνικές.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει απλώς ανοικτές τις κεραίες του. Αν πωληθεί ο Τσιμίκας στη Νάπολι, τότε αναγκαστικά θα ψάξει για μία λύση στα αριστερά, έτσι ώστε να μην μείνει μόνο με τον Κούτρη και με τον δεξιοπόδαρο Γκασπάρ ως εναλλακτική λύση.