«Χοντρό» παιχνίδι με Καμαρά

Τι λένε κύκλοι μάνατζερ για τον Αφρικανό χαφ και για τις σοβαρές πιθανότητες να «σκάσει» μία μεγάλη πρόταση από ομάδα κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Δεν θέλει να τον χάσει ο Ολυμπιακός.

«Χοντρό» παιχνίδι με Καμαρά

Ετοιμάζεται πρόταση για τον Μαντί Καμαρά! Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά ακούγεται έντονα σε κύκλους μάνατζερ που έχουν κάνει δουλειές στο παρελθόν με τον Ολυμπιακό. Ο Αφρικανός χαφ των «ερυθρολεύκων» έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και ήδη μία πρώτη προσφορά από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει έρθει, αλλά δεν έγινε αποδεκτή. Ποσά δεν έχουν γίνει γνωστά ακόμα, αλλά φημολογείται ότι ήταν κάτω από 10 εκ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί με 20 εκ. ευρώ και αυτό το γνωρίζουν σε Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία που το όνομα του Καμαρά «παίζει» δυνατά.

Το παιχνίδι για τον Αφρικανό φαίνεται ότι θα «χοντρύνει». Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη συγκεκριμένη υπόθεση θα τον έχει ο Ολυμπιακός. Ο Καμαρά θα κάνει ό,τι του πει ο Ολυμπιακός και μην ξεχνάμε ότι έχει μάνατζερ τον Πιερ Ισά που έχει άριστες σχέσεις με τους Πειραιώτες.

Χθες στην Γαλλία γράφτηκε ότι ασχολείται σοβαρά η Λιόν μαζί του. Να θυμίσουμε ότι εκτός από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, υπάρχει και άλλη μία αγγλική ομάδα που έχει κάνει μπόλικα ταξίδια στην Ελλάδα για να τον δει από κοντά. Και κλαμπ από την Γερμανία (Στουτγκάρδη) επίσης τον έχει βάλει στο «σημάδι» από πέρσι.

Το θέμα είναι ότι ο Καμαρά που δεν έχει πει ποτέ ότι ψάχνεται να φύγει από το λιμάνι, είναι πολύ πιθανό να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Όσο κυλούν οι μέρες, ολοένα και περισσότερο ακούγεται ότι θα «σκάσει» μία μεγάλη πρόταση. Μια πρόταση άνω των 15 εκ. ευρώ και η οποία μπορεί να πλησιάζει ακόμα και τα 20 που ζητάει ο Ολυμπιακός.

Στο λιμάνι δεν θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο πώλησης του Καμαρά. Από την άλλη, όμως, οι νόμοι της μεταγραφικής αγοράς είναι σκληροί. Ο Αφρικανός χαφ αποτελεί ένα κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, αλλά στο εξωτερικό ήδη το όνομά του βρίσκεται στις ατζέντες ομάδων τοπ πρωταθλημάτων και το προσεχές διάστημα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.