Πάει για βαριά καμπάνα ο Μπεχαράνο

Ο άσος της Λαμίας που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο αναμένεται να απουσιάσει και από το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Πάει για βαριά καμπάνα ο Μπεχαράνο

Στο 27' της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τη Λαμία ο Ντάνι Μπεχαράνο χτύπησε εκτός φάσης τον Τσιλούλη με τον ρέφερι της αναμέτρησης να κάνει χρήση του VAR και να δείχνει απευθείας κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της Λαμίας. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει μπροστά το εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Από αυτό το ματς θα απουσιάσει σίγουρα ο Βολιβιανός άσος της Λαμίας. Με βάση, όμως, το δεδικασμένο που υπάρχει φέτος για αντιαθλητικά χτυπήματα ο Μπεχαράνο δεν θα λείψει μόνο από το ματς με τα Τρίκαλα.

Ο Βολιβιανός αναμένεται να απουσιάσει και από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή. Θα είναι απίθανο να τιμωρηθεί με μόνο μία αγωνιστική για ένα αντιαθλητικό χτύπημα εκτός φάσης.

Θυμίζουμε πως ο Ιντέγε είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για μία αποβολή του, ενώ ίδια τιμωρία επιβλήθηκε και στον Πασαλίδη έπειτα από το εγκληματικό μαρκάρισμα που έκανε πάνω στον Γκιγιέρμε. Ο Μπεχαράνο αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να χάσει τα ματς με Τρίκαλα, Ολυμπιακό και τη ρεβάνς με τους Θεσσαλούς.

Δείτε στο 1.07' την αποβολή του Μπεχαράνο