Με Σισέ η αποστολή του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και σε αυτή μετά από μήνες συμπεριλήφθηκε ο Παπέ Σισέ.

Με Σισέ η αποστολή του Ολυμπιακού

Κόντρα στον Παναθηναϊκό θα δώσει το πρώτο παιχνίδι του 2020 ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά το βράδυ της Κυριακής υποδέχεται τους «πράσινους» με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες έπειτα από εκείνο το 0-0 με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου με την προπόνηση που έγινε στον Ρέντη. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστά και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Σε αυτή για πρώτη φορά μετά από αρκετούς μήνες βρίσκεται ο Παπέ Σισέ, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του και είναι κανονικά στα πλάνα του προπονητή του. Εκτός έμεινε ο Μπρούνο Γκασπάρ, ο οποίος συνήθως ήταν στην αποστολή στα τελευταία ματς. Κάποια άλλη έκπληξη δεν υπάρχει με τον Μαρτίνς να μην υπολογίζει τους τραυματίες, Σουντανί, Γκιγιέρμε, Φορτούνη, Μπρούνο.

Οι 21 που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι εξής: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Κούτρης, Παπαδόπουλος, Τσιμίκας, Καμαρά, Μπενζιά, Μπουχαλάκης, Λοβέρα, Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βαλμπουενά, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.