"Δανεικός στην Παρτιζάν ο Τζούρτζεβιτς"

Σερβικά δημοσιεύματα θεωρούν σίγουρη την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού και την επιστροφή του στο Βελιγράδι.

"Δανεικός στην Παρτιζάν ο Τζούρτζεβιτς"

Οι Σέρβοι παρακολουθούν από πολύ κοντά τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Γνωρίζουν στους Πειραιώτες γίνεται μεγάλο ξεσκαρτάρισμα αυτό το καλοκαίρι και οι «αιώνιοι» του Βελιγραδίου έχουν τα μάτια τους και τα αφτιά τους ανοιχτά. Σερβικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Παρτιζάν εξετάζει την περίπτωση του Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του ο 24χρονος επιθετικός δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα στον Ολυμπιακό και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις συχνές αλλαγές των προπονητών. Όπως και να ‘χει ο «Τζούκα» δεν έδωσε στον Ολυμπιακό τα αναμενόμενα και θεωρείται βέβαιη η αποχώρηση του.

Έχει κάνει πολύ καλές σεζόν με τη φανέλα της Παρτιζάν με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2017 να πωληθεί στον Ολυμπιακό. Με τους Πειραιώτες υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και αυτό είναι το σημαντικό εμπόδιο για την ομάδα του Βελιγραδίου. Δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ξανά τον πρώην παίκτη της.

Κάπως έτσι η λύση στην οποία στρέφονται οι Σέρβοι είναι ο δανεισμός του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα rtvbn.com η Παρτιζάν θα αποκτήσει με τη μορφή του δανεισμού τον Ούρος Τζούρτζεβιτς, όμως καλό θα είναι να περιμένουμε για το συγκεκριμένο θέμα. Οι Σέρβοι πάντως έγραφαν χαρακτηριστικά ότι «ο Τζούκα θα είναι η πρώτη κίνηση του καλοκαιριού για την Παρτιζάν».