Η σιγουριά των Άγγλων για πρόταση σε Καμαρά

Στο Νησί γράφουν ότι η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση 20 εκ. ευρώ στον Ολυμπιακό για τον Αφρικανό αμυντικό χαφ, αλλά για την ώρα δεν έχει φτάσει τόσο υψηλή προσφορά.

Η σιγουριά των Άγγλων για πρόταση σε Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα hot ονόματα του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι. Είναι λογικό μετά την μονιμοποίησή του στην ανερχόμενη δύναμη του αφρικανικού ποδοσφαίρου (Γουινέα), αλλά και μετά τις καλές του παρουσίες στο Champions League, να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αγγλικών (και όχι μόνο) συλλόγων.

Τα όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα περί σοβαρού ενδιαφέροντος της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι 100% αλήθεια. Όντως, οι «λεπίδες» παρακολουθούν εδώ και πολύ καιρό τον Αφρικανό χαφ και μάλιστα λέγεται ότι έχει γίνει και μία πρώτη κρούση.

Από την άλλη όμως, δεν έχουν βάση τα περί πρότασης 20 εκ. ευρώ που ακούγεται τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία. Αν η Σέφιλντ κατέθετε μία τόσο υψηλή προσφορά, ενδεχομένως ο Καμαρά να μην έπαιζε την Κυριακή (5/1, 19.30) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να περνούσε από ιατρικές εξετάσεις στη Σέφιλντ.

Η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι μία πρώτη κίνηση από πλευράς Σέφιλντ έχει γίνει. Λέγεται ότι η πρόταση είναι κάτω από 10 εκ. ευρώ, την οποία φυσικά δεν μπορούσε να αποδεχτεί ο Ολυμπιακός.

Από εκεί και πέρα, όμως, εκφράζεται η σιγουριά ότι η Σέφιλντ θα επανέλθει. Όχι πάντως με πρόταση 20 εκατομμυρίων, όπως λένε οι Άγγλοι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι δεν κινδυνεύει ο Ολυμπιακός για την ώρα να χάσει τον Αφρικανό. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να το θεωρούμε σίγουρο ότι ο Καμαρά θα φέρει μεγάλη πρόταση από την Αγγλία. Πιθανότατα όχι τον Ιανουάριο, αλλά το καλοκαίρι.