Ολυμπιακός: Βαλμπουενά και Ποντένσε έτοιμοι για το ντέρμπι

Δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο στην προπόνηση της Παρασκευής με τους Βαλμπουενά και Ποντένσε να προπονούνται κανονικά.

Ολυμπιακός: Βαλμπουενά και Ποντένσε έτοιμοι για το ντέρμπι

Μετά την ισοπαλία στο Βόλο ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα περιθώριο λάθους. Η ομάδα του Πειραιά έχει μπροστά της το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο έτσι κι αλλιώς είναι ειδικών συνθηκών, αλλά αυτή τη φορά ακόμα περισσότερο, διότι το ματς θα γίνει χωρίς κόσμο.

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» όλο αυτό το διάστημα που τα πάντα ήταν στον… αέρα συνεχιζόταν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Το ευχάριστο για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι πως γι’ ακόμα μία ημέρα είδε τους Ντανιέλ Ποντένσε και Ματιέ Βαλμπουενά να προπονούνται κανονικά.

Αμφότεροι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τους και έχουν τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή. Ο Μαρτίνς είναι αυτός που θα κρίνει αν θα αγωνιστούν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Κατά τα άλλα γι’ ακόμα μία ημέρα ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί προπονήθηκε κανονικά επιβεβαιώνοντας πως δεν έχει απολύτως τίποτα και φυσικά δεν χάνει το μεγάλο ματς. Από ‘κει και πέρα κάποιο πρόβλημα δεν προέκυψε από την προπόνηση της Παρασκευής πλην των γνωστών. Δηλαδή ο κόουτς δεν υπολογίζει τους Σουντανί, Μπρούνο, τον Γκιγιέρμε και τον Φορτούνη.