Ο Ολυμπιακός έχει βρει άκρη με Σεμέντο

Ο Λισάντρο Σεμέντο είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού με τους Πειραιώτες να έχουν «ψαχτεί» για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Ολυμπιακός έχει βρει άκρη με Σεμέντο

Ανέκαθεν τον Ολυμπιακό τον ενδιέφερε η εγχώρια αγορά και να εντάσσει στο ρόστερ του ό,τι καλύτερο υπάρχει σε αυτή. Κάπως έτσι οι Πειραιώτες έχουν κάνει τη λίστα τους και από το φετινό πρωτάθλημα της Super League. Όπως έχουμε γράψει ξανά ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα είναι ο Λισάντρο Σεμέντο.

O εξτρέμ της ομάδας του Ηρακλείου έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά με τη μέχρι τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα. Ο Σεμέντο έχει σκοράρει έξι φορές στη Super League και είναι ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ, ενώ έχει δείξει πως είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να προκαλέσει ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες.

Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, τον έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μία υπόθεση που την έχουν ψάξει και την έχουν προχωρήσει. Σύμφωνα με όσα λέγονται στην πιάτσα οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ασχοληθεί πολύ με την υπόθεση και μάλιστα έχουν βρει την άκρη με τον Σεμέντο.

Όπως γράφει και το "ΦΩΣ" η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή, διότι ο ποδοσφαιριστής είναι δανεικός στον ΟΦΗ από τη Φορτούνα Σιτάρντ. Η ολλανδική ομάδα έχει παραχωρήσει τον παίκτη στους Κρητικούς, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει βρει την άκρη του με τους Ολλανδούς. Χαρακτηριστικά αυτό που γνωρίζουν στην πιάτσα είναι πως η ομάδα του Πειραιά έχει υπό τον έλεγχο της αυτή την υπόθεση.