Τέλος ο Μιραλάς από τον Ολυμπιακό

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Κέβιν Μιραλάς. 

Τέλος ο Μιραλάς από τον Ολυμπιακό

Ο Βέλγος επιθετικός υπέγραψε τη λήξη του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό το οποίο αφορούσε το δανεισμό του από την Έβερτον.

Ο Μιραλάς ήρθε με τις καλύτερες περγαμηνές τον Ιανουάριο στους «ερυθρόλευκους» όμως η κατάσταση στην ομάδα δεν τον βοήθησε και ο ίδιος δε βοήθησε την ομάδα.

Οι δύο πλευρές τα είπαν σε φιλικό τόνο και ο πρώην -πλέον- επιθετικός του Ολυμπιακού φεύγει από την ομάδα όπως ακριβώς ήρθε. Ως κύριος.

Έτσι μια σχέση που ξεκίνησε με τις καλύτερες περγαμηνές τελειώνει άδοξα αφού τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όσο και οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά επιθυμούσαν την παραμονή του Βέλγου στον Ολυμπιακό.

Όμως το ποσό που ζητάει η Έβερτον για να τον παραχωρήσει με μεταγραφή κρίνεται απαγορευτικό, ειδικά μετά τις φετινές επιδόσεις του Κέβιν στην ομάδα, οι οποίες απείχαν κατά πολύ από εκείνες της πρώτης του θητείας στο μεγάλο λιμάνι της χώρας!

Σε αυτό προσθέστε και το γεγονός ότι ο Κέβιν το καλοκαίρι θα είναι μάλλον στα γήπεδα της Ρωσίας για το Μουντιάλ, γεγονός που ίσως αυξήσει ακόμα περισσότερο τις απαιτήσεις των Άγγλών.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιραλάς δεν θα αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.