Η Super League θέλει πρωτάθλημα στις 4-5 Ιανουαρίου

Οι πρώτες πληροφορίες από το Δ.Σ. της Λίγκας αναφέρουν πως η Super League θέλει να γίνει κανονικά σέντρα το ερχόμενο σαββατοκύριακο με τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής.

Η Super League θέλει πρωτάθλημα στις 4-5 Ιανουαρίου

Έκτακτα συνεδριάζει το Δ.Σ. της Λίγκας με βασικό θέμα συζήτησης την αποχή των διαιτητών από τα ματς του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι διαιτητές και οι βοηθοί, μάλιστα την Κυριακή το βράδυ έκαναν πιο σκληρή τη στάση τους δηλώνοντας κώλυμα έως τις 17 Ιανουαρίου.

Ολυμπιακός: «Δεν συμμετέχουμε σε φαρσοκωμωδία. Ριζικές αλλαγές στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ»

Οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από το Δ.Σ. της Λίγκας και οι οποίες δεν είναι επίσημες θέλουν τη Super League να επιθυμεί να διεξαχθεί κανονικά το πρωτάθλημα το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Θέλουν να γίνει σέντρα στα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής και να υπάρξει μία συνάντηση της Λίγκας με την ΚΕΔ προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με τους διαιτητές. Ομόφωνη είναι η απόφαση της Λίγκας για τη διεξαγωγή της 17ης αγωνιστικής το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Οι διαιτητές μπλοκάρουν πρωτάθλημα και Κύπελλο

Ένα θέμα που "καίει" τους διαιτητές είναι οι μηνύσεις που έχουν κατατεθεί εις βάρος τους. Από τον Βόλο τόνιζαν πως δεν έχουν γίνει από την ΠΑΕ, αλλά από τον Αχιλλέα Μπέο. Η ΑΕΛ από την πλευρά της ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να τις αποσύρει, ενώ ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι απουσίαζε ενημέρωσε πως δεν έχουν γίνει από την ΠΑΕ οι μηνύσεις, αλλά από τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Μποροβήλος: «Τα πάντα για να γίνει η η αγωνιστική»

Η επιτροπή που συστάθηκε απαρτίζεται από τους Μηνά Λυσάνδρου, Γιώργο Μποροβήλο και Ηλία Πουρσανίδη. Αυτοί οι τρεις θα αναλάβουν να έχουν συναντήσεις με την ΚΕΔ και την ΕΠΟ προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να διεξαχθεί το πρωτάθλημα το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

Ο Γιώργος Μποροβήλος από την πλευρά του αποχωρώντας από το Δ.Σ. της Λίγκας τόνισε: «Θα κάνουμε το παν για να διεξαχθεί η αγωνιστική», ανέφερε χαρακτηριστικά.