Οι διαιτητές μπλοκάρουν πρωτάθλημα και Κύπελλο

Ομαδικό κώλυμα δήλωσαν οι διαιτητές της Super League σε μία κίνηση που δείχνουν πως σκληραίνουν τη στάση τους και είναι αποφασισμένοι να τινάξουν στον αέρα δύο διοργανώσεις.

Οι διαιτητές μπλοκάρουν πρωτάθλημα και Κύπελλο

Στο κρίσιμο ΔΣ της Super League που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (13:30) είναι στραμμένη η προσοχή της ποδοσφαιρικής Ελλάδας. Εκεί θα ξεκαθαρίσει αν το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο ή θα πάμε σε οριστική αναβολή λόγω της αποχής των διαιτητών.

Τα μηνύματα που έρχονται, όμως, δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά. Συγκεκριμένα και οι 76 διαιτητές της Super League δήλωσαν κώλυμα έως τις 17 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει πως δεν θα διεξαχθεί η 17η και η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Επίσης δεν θα γίνουν και τα ματς της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι διαιτητές σκληραίνουν τη στάση τους δηλώνοντας κώλυμα για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να προλάβουν την επιτροπή και να μη γίνουν οι ορισμοί για την ερχόμενη αγωνιστική.

Με τη συγκεκριμένη κίνηση φαίνεται πως δεν υπάρχει φως στο τούνελ παρά το έκτακτο ΔΣ που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Δευτέρας.