Ο Σαββίδης δεν πάει... τελικό - «Θα είμαι έξω από το στάδιο»

Γιατί δεν θα μπει τελικά στο ΟΑΚΑ και τα «οδυνηρά αποστήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου», για τα οποία απειλεί ότι θα μιλήσει.

Ο Σαββίδης δεν πάει... τελικό - «Θα είμαι έξω από το στάδιο»

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν θα βρεθεί στις 12 Μαΐου στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον τελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Με προσωπική δήλωσή του το ξεκαθαρίζει ο ίδιος τονίζοντας ότι θα είναι έξω από το στάδιο.

Στη δήλωσή του... απειλεί ότι μια μέρα θα μιλήσει για «τα οδυνηρά αποστήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποκαλύπτοντας παλαιότερα άγνωστα προβλήματα και υπόγειες διαδρομές».

Επίσης, επισημαίνει ότι δεν θα είναι και αύριο στην Τούμπα για τον αγώνα με τον Πλατανιά. Στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου για τρία χρόνια.

Η γραπτή του ανακοίνωση, έχει ως εξής: "Αγαπητοί φίλαθλοι, αύριο είναι ο τελευταίος αγώνας πρωταθλήματος της φετινής σεζόν, που ήταν περίπλοκη και αντιφατική.

Αυτή η περίοδος έχει αποκαλύψει με σαφήνεια τα οδυνηρά αποστήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποκαλύπτοντας παλαιότερα άγνωστα προβλήματα και υπόγειες διαδρομές. Και μια μέρα θα σας μιλήσω γι ‘αυτά.

Αλλά παράλληλα αυτή η σεζόν μας συσπείρωσε γύρω από τον ΠΑΟΚ. Και αυτό σημαίνει ότι όλα είναι μπροστά μας.

Αυτός είναι ο λόγος που σας παροτρύνω να έρθετε στην Τούμπα το Σάββατο. Σχεδόν ένα χρόνο ήταν άδεια και ήταν αδύνατο χωρίς πόνο στην καρδιά να κοιτάζει κανείς αυτό το κενό. Επειδή 10 παιχνίδια χωρίς εσάς, είναι 10 παιχνίδια χωρίς ζωή. Και η Τούμπα δεν μπορεί να μη ζει …

Αυτή τη χρονιά δείξαμε την αγωνιστική μας υπεροχή δείχνοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο και κερδίζοντας το υψηλότερο σκορ. Και σας καλώ να έρθετε στο γήπεδο για να εκφράσετε με τα χειροκροτήματά σας το σεβασμό σας προς τους παίκτες και τους προπονητές μας και για να μπορέσει ο σύλλογος και η ομάδα να ευχαριστήσει εσάς για την άνευ όρων αγάπη, την πίστη και την υποστήριξή σας στις πιο δύσκολες στιγμές.

Όλοι πρέπει να επαναφορτιστούμε με την ενέργεια και τα συναισθήματα της Τούμπας, να επικεντρωθούμε και να κινηθούμε αποφασιστικά προς τον καθοριστικό νικηφόρο αγώνα της σεζόν. Είναι η υποχρέωσή μας να το κάνουμε αυτό και θα το κάνουμε.

Δυστυχώς, δε θα μπορέσω να παρευρεθώ το Σάββατο στην Τούμπα. Αλλά αν κοιτάξετε προσεκτικά το διπλανό σας, θα δείτε σίγουρα εμένα, επειδή είμαι με την ψυχή μου δίπλα σε κάθε οπαδό του ΠΑΟΚ. Και την ημέρα του τελικού Κυπέλλου θα είμαι σίγουρα στην Αθήνα. Έξω από το στάδιο. Αλλά δίπλα σας, και αυτό ισχύει για πάντα.

Με τιμή, Ιβάν Σαββίδης".

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας