Παναθηναϊκός: Κοντά σε 20χρονο χαφ της Βιγιαρεάλ!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», οι «πράσινοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του 20χρονου χαφ της Βιγιαρεάλ, Μανουέλ Μορλάνες.

Παναθηναϊκός: Κοντά σε 20χρονο χαφ της Βιγιαρεάλ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει από νωρίς τα «ψώνια» για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς οι «πράσινοι» μαζί με άλλες 5 ομάδες εξετάζουν την περίπτωση του Μανουέλ Μορλάνες της Βιγιαρεάλ.

Πιο συγκεκριμένα, η Ουέσκα, η Ράγιο Βαγιεκάνο, η Οστάνδη και η Φίτεσε είναι οι σύλλογοι που ανταγωνίζονται το «τριφύλλι» στην απόκτηση του 20χρονου χαφ.

Επίσης, το συγκεκριμένο δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας αναγράφει πως το «κίτρινο υποβρύχιο» αποσκοπεί σε δανεισμό του νεαρού Ισπανού ώστε να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στο χορτάρι, με τον Παναθηναϊκό να φαντάζει ως ο επικρατέστερος επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός της καριέρας του.

Τέλος, ο Μορλάνες είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν βγει από τα «φυτώρια» της Βιγιαρεάλ, με την φανέλα της οποίας την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε μόλις ένα παιχνίδι Κυπέλλου και 2 αναμετρήσεις στην La Liga.