Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Σεμέντο

Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ, Λισάντρο Σεμέντο είναι ο ποδοσφαιριστής που έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό. Η περίπλοκη υπόθεση και οι δυσκολίες που έχει.

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Σεμέντο

Είναι πάγια τακτική του Ολυμπιακού να ασχολείται με τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» το έχουν αποδείξει στο παρελθόν πως ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στη Super League θέλουν να τους πάρουν στον Ρέντη.

Πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι ο Μπρούνο, ο οποίος εξαργύρωσε την καλή του χρονιά στον Ατρόμητο με μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Από την εγχώρια αγορά ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται πιο ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών είναι ο Λισάντρο Σεμέντο του ΟΦΗ.

Κάνει εξαιρετική σεζόν με την ομάδα της Κρήτης, της οποίας είναι ο πρώτος σκόρερ με τα έξι γκολ που έχει σημειώσει. Ο Σεμέντο βρίσκεται στο ραντάρ του Ολυμπιακού και είναι ο ποδοσφαιριστής που έχουν ξεχωρίσει από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η περίπτωση του εξτρέμ των Κρητικών δεν είναι καθόλου εύκολη. Ο Σεμέντο αγωνίζεται στον ΟΦΗ με τη μορφή του δανεισμού από τη Φορτούνα Σιτάρντ. Αυτό σημαίνει πως για να προχωρήσει η περίπτωση του θα πρέπει να ανάψει το πράσινο φως και η ολλανδική ομάδα, η οποία έχει τα δικαιώματα του παίκτη.

Παραμένει, πάντως ο ποδοσφαιριστής που αρέσει περισσότερο από κάθε άλλον στον Ολυμπιακό και κατέχει πολύ υψηλή θέση στη λίστα των Πειραιωτών. Όσον αφορά στον τραυματισμό του δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Ο Σεμέντο, μάλιστα αν το πρωτάθλημα γίνει κανονικά το ερχόμενο σαββατοκύριακο θα παίξει κανονικά.