Ολυμπιακός: Τώρα, βγαίνει μπροστά ο Μπα

Με τις λύσεις στα στόπερ να έχουν περιοριστεί ο Ουσεϊνού Μπα έχει δείξει πως αντέχει να σηκώσει το βάρος και μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση.

Ολυμπιακός: Τώρα, βγαίνει μπροστά ο Μπα

Με τον Γιασίν Μεριά να είναι υπό παραχώρηση ο Ολυμπιακός θα ενεργοποιήσει ακόμα περισσότερο τον Ουσεϊνού Μπα. Ένα παιδί που ήδη έχει αρχίσει και παίρνει παιχνίδια στα πόδια του. Ο νεαρός Σενεγαλέζος βρίσκει σιγά-σιγά χρόνο στους Πειραιώτες, αλλά από εδώ και πέρα θα έχει ακόμα περισσότερη συμμετοχή.

Ο Μπα είναι προϊόν του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και ένας παίκτης στον οποίο είδε πολλά θετικά ο Φρανσουά Μοντέστο. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός στα παιχνίδι που έχει παίξει μέχρι τώρα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Το βασικό είναι πως βγάζει μία σοβαρότητα στο παιχνίδι του. Θα πάει στη σίγουρη επιλογή και δεν θα επιχειρήσει να κάνει το κάτι παραπάνω που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την άμυνα του Ολυμπιακού. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έχει δώσει σημαντικές λύσεις στα μέχρι τώρα ματς που έχει παίξει με τους «ερυθρόλευκους».

Έχει καθοριστικές επεμβάσεις σε αντιπάλους του και το σημαντικό είναι πως όλες είναι καθαρές. Οι περιορισμένες επιλογές που προέκυψαν στο κέντρο της άμυνας είχαν ως αποτέλεσμα βρει χώρο ο Ουσεϊνού Μπα και να είναι μία από τις αποκαλύψεις των τελευταίων αγώνων του 2019.

Όσοι τον ζουν στις προπονήσεις δεν εκπλήσσονται με την εικόνα που βγάζει στα παιχνίδια ο 24χρονος στόπερ. Στον Ρέντη είχαν να λένε για ένα παιδί που ξέρει πολύ μπάλα και το οποίο μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό αρκεί να πάρει τις ευκαιρίες του.

Φυσικά άπαντες αναγνωρίζουν πως ο Μπα δεν έχει παίξει σε κάποιο ζόρικο παιχνίδι, όμως το θέμα είναι ότι το παιδί βγάζει μία σοβαρή εικόνα στους αγώνες και με πολύ δυναμισμό. Από εδώ και πέρα θα πάρει πάνω του ακόμα περισσότερα παιχνίδια και είναι μία μεγάλη ευκαιρία και για τον ίδιο να δείξει ότι μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού.