Ολυμπιακός: Γυρίζουν στον Ρέντη με ερωτηματικά

Τα προβλήματα που απασχολούν τον Πέδρο Μαρτίνς με την επιστροφή του Ολυμπιακού στις προπονήσεις στον Ρέντη.

Ολυμπιακός: Γυρίζουν στον Ρέντη με ερωτηματικά

Την πρώτη του προπόνηση μετά το παιχνίδι με το Βόλο θα κάνει το Σάββατο το απόγευμα ο Ολυμπιακός. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά βρίσκονταν σε άδεια μετά την αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού Σταδίου και επιστρέφουν στη δράση, αλλά τα ερωτηματικά είναι πολλά.

Ο αρχικός προγραμματισμός του Πέδρο Μαρτίνς έλεγε ότι η ομάδα γυρίζει στις προπονήσεις το Σάββατο, διότι στις 5 Ιανουαρίου υπάρχει το εντός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός υποτίθεται πως από το Σάββατο μπαίνει σε ρυθμούς ντέρμπι και ξεκινάει τη δουλειά για τον αγώνα με τους «πράσινους».

Θα γίνει, όμως, αυτό το παιχνίδι; Οι διαιτητές έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε αποχή από τα ματς της 17ης αγωνιστικής. Προς το παρόν ισχύει πως δεν θα κατέβουν να διευθύνουν τους αγώνες του επόμενου σαββατοκύριακου. Τη Δευτέρα υπάρχει βέβαια το Δ.Σ. της Λίγκας όπου θα αποφασιστεί οριστικά τι θα συμβεί με τη 17η αγωνιστική.

Για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι ένα θέμα αυτό το πως θα προετοιμαστεί η ομάδα του, αφού δεν γνωρίζει τι ακριβώς θα συμβεί, ενώ θυμίζουμε πως για τις 8 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένο το εκτός έδρας ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα, το οποίο και αυτό είναι στον… αέρα. Είναι ένα θέμα για τον Πορτογάλο τεχνικό που αναμένεται να λυθεί οριστικά τη Δευτέρα.

Το άλλο σοβαρό ζήτημα που απασχολεί τον προπονητή του Ολυμπιακού έχει να κάνει με τους τραυματίες. Δεν είναι ένας και δύο οι τραυματίες των «ερυθρόλευκων». Οκτώ ποδοσφαιριστές βρίσκονται στα… πιτς και ψάχνει απαντήσεις ο Πορτογάλος τεχνικός για το ποιοι θα τεθούν άμεσα στη διάθεση του. Αβραάμ, Τοροσίδης, Ραντζέλοβιτς, Γκιγιέρμε, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Μπρούνο και Σουντανί ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Κάποιοι απ’ αυτούς είναι γνωστό πως θα μείνουν εκτός γι’ αρκετό καιρό και για κάποιους άλλους θα φανεί από τις επόμενες προπονήσεις. Στην παραπάνω λίστα προσθέστε και τον Φορτούνη και αυτή μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.