Κοντά σε συμφωνία Ολυμπιακός και Άρης για Ντουρμισάι

Οι άνθρωποι του Άρη επιβεβαιώνουν πως βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την αγορά του Φιορίν Ντουρμισάι.

Κοντά σε συμφωνία Ολυμπιακός και Άρης για Ντουρμισάι

Η Μπέβερεν διέκοψε τον δανεισμό του Φιορίν Ντουρμισάι με τον ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Στους «ερυθρόλευκους» δεν θα βρει χρόνο συμμετοχής ο ποδοσφαιριστής και αναζητείται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Ο Άρης είναι η ομάδα που εκδήλωσε ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει με τον Ολυμπιακό να τον παραχωρεί δανεικό, αλλά στη Θεσσαλονίκη να θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Οι δύο πλευρές βρίσκουν την άκρη προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη. Από τον Άρη επιβεβαιώνεται πως τα βρίσκουν με τον Ολυμπιακό για την αγορά του διεθνούς επιθετικού. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής από την πλευρά του γνωρίζει για το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» και μάλιστα είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Βόρειο Ελλάδα.

Άρης και Ολυμπιακός βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ώρες και όλα δείχνουν πως βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή του Ντουρμισάι. Από την πρώτη στιγμή η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ξεκαθαρίσει πως θέλει τον παίκτη με αγορά και όχι με δανεισμό και τώρα φαίνεται πως θα δρομολογηθούν άμεσα εξελίξεις.